Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.931
- 17.627
- 1.918
O zaman daha iyi ya. Hic bulasmayacaksin. Bu ancak Delle Ali gibi katki verirya habibi diyenleri bekliyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman daha iyi ya. Hic bulasmayacaksin. Bu ancak Delle Ali gibi katki verirya habibi diyenleri bekliyordur
En kötü Lazio fan salça olur yav yine de fazla gömmemek lazım. İnter de orta saha zayıfladı isteyebilir. Premier ligden talibi çıkar. İspanyada Sevilla değişik yapılanmaya girecek biliyorsun kendileri çöp toplayıcı gibidir ama işin sonunda yine bir kupaya ulaşırlar.Iyice gözden düsen oyuncu dusunmek icin zaman istemis. Ne bekliyormuş? Milan - Juventus mu isteyecekmis? Hic bulasmayalim
3 transfer açıkladım yeterr bu kadarSen dediysen gidip formasını alırım hemen.
KAP tan önceki son adımdın sen3 transfer açıkladım yeterr bu kadar
Totnemin ndayesiNdombele sorunlu bir adam mı? Tottenham sürekli kiralıyor bu adamı? Deli de para vermişler.
Iyi de Napoli'de katki vermemis. Zaten denenmis oyuncu. Belli olmaz ama sanmiyorumEn kötü Lazio fan salça olur yav yine de fazla gömmemek lazım. İnter de orta saha zayıfladı isteyebilir. Premier ligden talibi çıkar. İspanyada Sevilla değişik yapılanmaya girecek biliyorsun kendileri çöp toplayıcı gibidir ama işin sonunda yine bir kupaya ulaşırlar.
Rennes çok para istererden timurun zaniola tarifesi uyguladığı genç
![]()
Ludovic Blas - Spielerprofil 25/26
Ludovic Blas, 27, aus Frankreich ➤ FC Stade Rennes, seit 2023 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 18,00 Mio. € ➤ * 31.12.1997 in Colombes, Frankreichwww.transfermarkt.de
inatla bekliyoruz, oyuncunun menajeri ile 3 kez görüştük kulüp taksitlendirme yapmamada diretiyor bekleyeceğizz..!!
bizde kolpa olmaz kankaKAP tan önceki son adımdın sen
48 ay taksitlendirme istemek ayıp değil!Rennes çok para ister![]()
9m a raşit mi alınır şükrü6m + midyo kabul
İş paraya bakar çok bir beklenti yaratmazsa kulübü bu aç gözlü yamyamsporlar salça olur.Iyi de Napoli'de katki vermemis. Zaten denenmis oyuncu. Belli olmaz ama sanmiyorum
Onu engelleyip, seni takibe aldım 1 hafta öncebizde kolpa olmaz kanka
kolpa isteyen kemalin twitter hesabını takip edebilir
En sonunda gidecek araplara, para herzaman tatlıdırMuslera da takip ediyo bu sayfayı.Roma Psg'ye 8 milyon euro bonservis teklif etmeyi düşünüyomuş.Arap kulüplerinden de yıllık 25 milyon euro ve 30 milyon arası teklif almış.Ama Mauro İcardi tatiline devam etmeyi seçmiş.Gelen teklifleri değerlendiriyolar demişler..
Bjk zaten d klasmaninda. Oraya gitmesi dibin dibiİş paraya bakar çok bir beklenti yaratmazsa kulübü bu aç gözlü yamyamsporlar salça olur.
Eğer 2 milyona falan maaşı bağlanırsa beşiktaş beleşcisi de atlar.
eeee yedek oyuncu + 6m işte.9m a raşit mi alınır şükrü
6 yerine 4 + Mitso daha uygun.eeee yedek oyuncu + 6m işte.
Ayni anlamina gelse de midyodan kurtulmak istiyoz Herhalde
15'e yeni alıyorlar ispanyol kulüplerini reddetti herif. Keşke olsa da ellerinden alsak. Mustafanın parayı daha yatırmamışlardır üzerine bi 8 verip çözerdik. 1 senedir diyorum bu tarifeyi her türlü girebilir riskti. MM+8 milyon euro.48 ay taksitlendirme istemek ayıp değil!