Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15'e yeni alıyorlar ispanyol kulüplerini reddetti herif. Keşke olsa da ellerinden alsak. Mustafanın parayı daha yatırmamışlardır üzerine bi 8 verip çözerdik. 1 senedir diyorum bu tarifeyi her türlü girebilir riskti. MM+8 milyon euro.
harika bir plan neden uygulamıyoruz ki ?

Moise kean da kötü futbolcu değil yav. Zaniolo ile kendisini bir şekilde (ama) burada buluşturalım.

aklıma nereden geldiyse eren derdiyokla sinan gumuse teklif vardı satmamıstık bi yaz basel ve benficadan

o yüzden genç oyuncu değilse hani gelişme potansiyeli yoksa fiyatını bulan oyuncuyu satacaksın yoksa elinde kalıyor

görünen o ki 6 paredes 8 torreira yapıp ileri dörtlüyü full agresyon ofansif yapacağız.

10 numaraya lincoln tarzı safi yetenek birini getirsek de gözümüz topçu görse...

erden timurun zaniola tarifesi uyguladığı genç

inatla bekliyoruz, oyuncunun menajeri ile 3 kez görüştük kulüp taksitlendirme yapmamada diretiyor bekleyeceğizz..!!
buna fmde imzalattım 6 ay sonra beleşe gelecek

Bosuns tartisiyorsunuz

Daha minimum 2 hafta transfer yok

Hoca ve erden başkan dışında hickimse transfer konusunda konusmamali kampa yetişecek,bitmeye yakın transfer var vs söylemler taraftarda baskı yaratıyor gerekeni yapacak yöneticimiz var zaten

paredes bugun yarın gelir.draxler,icardi ve paredes kapı önüne konmus.seni istemeyeni beklemezsin

Shomodurovun nasıl Türk sayıldığını açıklayabilir mi anlamadım
TFF, 22 Haziran'daki seçimlerde yeni yabancı statüsünü belirledi. Buna göre, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan vatandaşı olan, en fazla bir futbolcu yerli statüsünde forma giyebilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt