Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dembele'yi transfer edebilirsek Icardi sürecinde elimiz çok daha rahat olur bence, Eğer Icardi olmazsa da başka bir forvet daha düşünülebilir Dembele'nin yanına. Antonio, Jovic vs bu oyuncular için konuşulan maliyetleri görünce en ideal opsiyonun Dembele olduğunu düşünüyorum.

Sanki forvetlerden biri Sörhlorht ve orta sahaya da Ndombele olacakmış gibi bir his var içimde... Duyum değil.

Zaha için biz teklif yapsak suyun öte tarafı da çoktan teklif yapardı sırf biz almayalım diye

Bence Icardi işi maalesef olmayacak. Bu yüzden alternatifleri için de bir çalışma yapılıyordur inşallah diye umuyorum.

İcardiye avrupadan gelecek max teklif yıllık 5m euro net olur 1 kuruş fazlası olmaz.Hadi biz de 6-7 verdik diyelim bunu kabul etmiyosa yolumuza bakmamız lazım.Müthiş performans verdi,karizmasıyla herkesi kendine hayran bıraktı vs de altı üstü Tr liginde şampiyon olduk.Transfer olmazsa biteriz modundan çıkmamız lazım bunu kullanıyorlar gibi geldi bana 12m eurolar vs doğruysa.Gidiyosa 30 yaşında gitsin 3-4 sene takılsın arabistan'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt