Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
andre silva diyorlar hiç sevemedim o herifi, alamayız da gerçi çok isterler
Iyi topçu ama öyle tek forvette ağırlığını koyabilecek bir adam değil. Bize "Ben varım sakin olun" dedirtecek bir forvet lazım.

Icardi sonrası Silva kesmez kimseyi.

Şom agizli dgldin sen olm noldu lan sana.

2 dk pozitif dusun
Pozitiftim Icardi konusunda aslında şu kodumun Arapları ortaya çıkana kadar.

Allah'ın görgüsüz öküzleri bi futbol sevdamız vardı onun da içine ettiler. Futbol'dan size ne lan gidin uzay ile falan uğraşın.

Pozitiftim Icardi konusunda aslında şu kodumun Arapları ortaya çıkana kadar.

Allah'ın görgüsüz öküzleri bi futbol sevdamız vardı onun da içine ettiler. Futbol'dan size ne lan gidin uzay ile falan uğraşın.
arapları reddetti abi icardi,araplar mı kaldı şu an.ibre bizde artık,sponsorda gelmiş hazır

şu 12-13 istedi haberlerine ne kanıyosunuz abi hala ya,bizim medyaya inanmayı 2006da falan bırakmıs olmalısınız.icardi bizim vereceğimiz rakamı bilir

Adama PSG bile 12.5 vermemis. Biz nasil verelim?
nerde it kopuk bi haber var,bizim taraftar ona inanır.transfer sürecinden daha yorucu olan taraftar ne yazıkki.öyle olmadıgını bile bile dönen bos lakırdılar,illahlah ettim senelerdir ama kurtulamıyoruz

icardi gitti bile diye düşünüyorum Arap oldu

Reddetti ama öküzler ister istemez piyasayı etkiliyor.

Bizim vereceğimiz 7 falan desek bunların 25 teklif etmesi insanın ister istemez kafasını bulandırır.
yok yahu,koca adam.zeki cok şükür,neyin ne oldugunu bilir.istese zaten gider araplara.şu an seninle konusunca icardi ile ilgili gördüğüm rüya aklıma geldi : )

Marko Livaja'da yeterince aslan dövmesi var.
Geçen sezon da 42 maç 21 gol 15 asist.
Direk gelip başlasın..

23010151.jpg

İcardi için sponsor dahil verebileceğim maksimum rakam neyse teklifi verip süre verelim 1 hafta düşünsün, kabul ederse etti etmediyse, acil forvet lazım halletmeye bakalım, şampiyonlar ligine girmemiz gerekiyor, kusura bakmasın İcardi bey burası keyfine göre hareket edeceğin bir klüp değil başka icatdiler de buluruz sen bir Galatasaray bulamazsın

en hassas oldugum konu zaniolo ön elemede gol,asist yapınca italyan medyasının üstüne çullanması.juventus hücuma alacagını alsada kurtulsak.milan zaten pulusic alacak sag kanada

bu topraklarda 40 yaşında dzekonun imza parasıyla birlikte senelik 7.5 mil € kazanacağını hesap edersek, icardinin beklentisi tuhaf gelmiyor.

fofana union berlin ve diger fransız takımlarını henuz kabul etmediğine göre orda erden timur parmagı var mı acaba diyorum

bu topraklarda 40 yaşında dzekonun imza parasıyla birlikte senelik 7.5 mil € kazanacağını hesap edersek, icardinin beklentisi tuhaf gelmiyor.
O parayı kazanabileceği başka bir yere gidebilir, burada biri kamil diye herkes kamil olmak zorunda değil. Piyasayı fenerin mallıkları mı belirleyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt