Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.583
- 23.983
- 2.473
Eldor baba gelsin. Yerli statüsünde oynayabilecek daha iyi forvet bulamayız piyasada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi topçu ama öyle tek forvette ağırlığını koyabilecek bir adam değil. Bize "Ben varım sakin olun" dedirtecek bir forvet lazım.andre silva diyorlar hiç sevemedim o herifi, alamayız da gerçi çok isterler
Pozitiftim Icardi konusunda aslında şu kodumun Arapları ortaya çıkana kadar.Şom agizli dgldin sen olm noldu lan sana.
2 dk pozitif dusun
arapları reddetti abi icardi,araplar mı kaldı şu an.ibre bizde artık,sponsorda gelmiş hazırPozitiftim Icardi konusunda aslında şu kodumun Arapları ortaya çıkana kadar.
Allah'ın görgüsüz öküzleri bi futbol sevdamız vardı onun da içine ettiler. Futbol'dan size ne lan gidin uzay ile falan uğraşın.
Reddetti ama öküzler ister istemez piyasayı etkiliyor.arapları reddetti abi icardi,araplar mı kaldı şu an.ibre bizde artık,sponsorda gelmiş hazır
nerde it kopuk bi haber var,bizim taraftar ona inanır.transfer sürecinden daha yorucu olan taraftar ne yazıkki.öyle olmadıgını bile bile dönen bos lakırdılar,illahlah ettim senelerdir ama kurtulamıyoruzAdama PSG bile 12.5 vermemis. Biz nasil verelim?
yok yahu,koca adam.zeki cok şükür,neyin ne oldugunu bilir.istese zaten gider araplara.şu an seninle konusunca icardi ile ilgili gördüğüm rüya aklıma geldi : )Reddetti ama öküzler ister istemez piyasayı etkiliyor.
Bizim vereceğimiz 7 falan desek bunların 25 teklif etmesi insanın ister istemez kafasını bulandırır.
Sapanca'dan mı?wanda nara yeni ev almış
O parayı kazanabileceği başka bir yere gidebilir, burada biri kamil diye herkes kamil olmak zorunda değil. Piyasayı fenerin mallıkları mı belirleyecekbu topraklarda 40 yaşında dzekonun imza parasıyla birlikte senelik 7.5 mil € kazanacağını hesap edersek, icardinin beklentisi tuhaf gelmiyor.