- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
6 az 9 cok bencede. Arası iyi 7 max buçukSatmazdım ama futbolcunun da isteği önemli Boey için 30'dan aşağı satmam ama 20 civarına gidecek bir sonraki transferi de 50-60 arası olur. 7 m euro da anlaşalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 az 9 cok bencede. Arası iyi 7 max buçukSatmazdım ama futbolcunun da isteği önemli Boey için 30'dan aşağı satmam ama 20 civarına gidecek bir sonraki transferi de 50-60 arası olur. 7 m euro da anlaşalım.
Keita da çok klastı ama Felipe’yi çok severdim. O’nun kadar kolay çalım atanı görmedim duymadım. Şuanda ki yıldızlar dahil. Sağa sola feykleri vardı mesela.Benimde izlemeye doyamadığım adam Keita.
Çok sıkıntılı bir sezonu tek başına taşımıştı. 200 bin euro için Katar'a göndermiştik.
Ribery'de daha küçüktüm ama Keita'da acayip üzülmüştüm.
Attığı ara pasları acayipti 3 kişinin arasından yürüye yürüye gollük pas atardı Fatih hocamin, Sinyor Terim olarak döndüğü ve her oyuncudan savunma yapmayı beklediği yıllardı yemişti bir güzel FelipeyiKeita da çok klastı ama Felipe’yi çok severdim. O’nun kadar kolay çalım atanı görmedim duymadım. Şuanda ki yıldızlar dahil. Sağa sola feykleri vardı mesela.
Tek kap geldi gözüyle bakıyorumProtesto ediyorum!
twitter bile çöktü
yalan duyum bile yoktu!
terbiye sınırımı aşan cümleler kurmaya teşvik ediyorsunTek kap geldi gözüyle bakıyorum
Bannedterbiye sınırımı aşan cümleler kurmaya teşvik ediyorsun
Sezon başında yapamadı, şimdi birini gereksiz yererken diğerini de gereksiz övmeyelim.Rashica'ya 1 Allah'ın kulu 6 bile vermez. 6 milyona daha iyi kanat bulamıyorlarsa da kapatalım gidelim dükkanı. Ne Rashica'ymış arkadaş ya herifin son 10 haftada yaptıklarından fazlasını Yunus 90 dk oynasa daha fazla yapardı. Ne oynadı son 10 haftada diye sormak lazım da Messi yaptılar başımıza.
ÜzdüBanned
Hocam o sene yemişti Felipe’yi gerçekten. Canı sağolsun.Attığı ara pasları acayipti 3 kişinin arasından yürüye yürüye gollük pas atardı Fatih hocamin, Sinyor Terim olarak döndüğü ve her oyuncudan savunma yapmayı beklediği yıllardı yemişti bir güzel Felipeyi
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl yapamadı aga, Yunus sezon başında Kerem'den fersah fersah daha iyi oynuyordu. Yunus sonradan düştü. Kerem ise sonradan açıldı.Sezon başında yapamadı, şimdi birini gereksiz yererken diğerini de gereksiz övmeyelim.
paralar henüz hesaba geçmemişEski defterler karıştırıldığına göre işler kesat sanırım
Arda zu Barça