Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimde izlemeye doyamadığım adam Keita.

Çok sıkıntılı bir sezonu tek başına taşımıştı. 200 bin euro için Katar'a göndermiştik.

Ribery'de daha küçüktüm ama Keita'da acayip üzülmüştüm.
Keita da çok klastı ama Felipe’yi çok severdim. O’nun kadar kolay çalım atanı görmedim duymadım. Şuanda ki yıldızlar dahil. Sağa sola feykleri vardı mesela.

Satılacak oyuncularda özellikle boey ve Nelson bir an önce durumları netlesse çok iyi olur çünkü tam lige yakın giderlerse oyuncu bulmada zor olur

gomis sonrası birkaç yıllık dönemin galatasaray'a maliyeti aşağı yukarı 35-40m euro olmuştu. aynısı olmaması için icardi'ye yıllık 12,5m maaş çok normal.

diagne 13 bonservis + 2,35m maaş*4 yıl
falcao 5m maaş*3 yıl
mitroğlu 1,25m kiralık + 1,9m maaş

Keita da çok klastı ama Felipe’yi çok severdim. O’nun kadar kolay çalım atanı görmedim duymadım. Şuanda ki yıldızlar dahil. Sağa sola feykleri vardı mesela.
Attığı ara pasları acayipti 3 kişinin arasından yürüye yürüye gollük pas atardı Fatih hocamin, Sinyor Terim olarak döndüğü ve her oyuncudan savunma yapmayı beklediği yıllardı yemişti bir güzel Felipeyi

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rashica'ya 1 Allah'ın kulu 6 bile vermez. 6 milyona daha iyi kanat bulamıyorlarsa da kapatalım gidelim dükkanı. Ne Rashica'ymış arkadaş ya herifin son 10 haftada yaptıklarından fazlasını Yunus 90 dk oynasa daha fazla yapardı. Ne oynadı son 10 haftada diye sormak lazım da Messi yaptılar başımıza. Soramıyoruz. Defansa yardım ediyor çünkü.

Rashica'ya 1 Allah'ın kulu 6 bile vermez. 6 milyona daha iyi kanat bulamıyorlarsa da kapatalım gidelim dükkanı. Ne Rashica'ymış arkadaş ya herifin son 10 haftada yaptıklarından fazlasını Yunus 90 dk oynasa daha fazla yapardı. Ne oynadı son 10 haftada diye sormak lazım da Messi yaptılar başımıza.
Sezon başında yapamadı, şimdi birini gereksiz yererken diğerini de gereksiz övmeyelim.

Eski defterler karıştırıldığına göre işler kesat sanırım

JEsusun takım neymara 200 mılyon teklıf etmıs

sanırım korktugum oluyor

icardiyide alacaktır 50 verip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt