Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcutu koruyup (Icardi, Rashica dahil tabi) 2 transfer de yapsak razıyım. Avrupa hedeftir ama orada başarı kadro istikrarıyla, orta/uzun vadede gelir. 1 sezonluk parlamalar beni kesmiyor açıkçası.

Arkadaşlar Neymar transferi maalesef olmadı :(

ama Galatasaray ciddi ciddi fiyat sordu, Galatasarayın hedeflediği ve getirdiği vizyon artık bu. Neymar olmayınca rota Nürnbergden Ahmet Bozdoğan'a çevrildi.
Burak Bey antuda troll yapiyorum diye caps paylastiniz ama burdada ayni seyi yapiyorsunuz.Yakismadi

Lincoln,Felipe ve Ribery üçünü de izlemeye doyamadık. Felipe benim için en iyisiydi.
Benimde izlemeye doyamadığım adam Keita.

Çok sıkıntılı bir sezonu tek başına taşımıştı. 200 bin euro için Katar'a göndermiştik.

Ribery'de daha küçüktüm ama Keita'da acayip üzülmüştüm.

İcardi henüz uzakdoğu tatilini yapmadı uzakdoğu tatilini yapmadan da kimseye evet demez

Keske bir anda eylul ayina işinlansak. Bizim transfee dönemi ozaman açiliyor malum

Böyle gunler gecmiyor. Mac da yok

Benimde izlemeye doyamadığım adam Keita.

Çok sıkıntılı bir sezonu tek başına taşımıştı. 200 bin euro için Katar'a göndermiştik.

Ribery'de daha küçüktüm ama Keita'da acayip üzülmüştüm.
200 bin eurodan ziyade ürkek ceylan Adnan Polat Carlos olayında yumruk attığı için gönderdi onu aziz yıldırımın baş yaveri gibi geziyordu

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt