- 13 Şubat 2009
- 26.768
- 24.024
- 3.048
Kesinlikle.Icardi = Keyif P*zevengi diyebilir miyiz?![]()
1 ay fazladan Wanda’ya dayamak varken, ikili mücadelede Abdulkerimin ona 1 ay fazladan dayamasına katlanmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle.Icardi = Keyif P*zevengi diyebilir miyiz?![]()
Lincoln,Felipe ve Ribery üçünü de izlemeye doyamadık. Felipe benim için en iyisiydi.Ne topçuydu be topçu oğlu topçuydu, disiplinsizlikleri olsa da Bülent gibi adam yönetimi zayıf biri olmasaydı o zaman takımın başında çok büyük işler yapmaya devam ederdi
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burak Bey antuda troll yapiyorum diye caps paylastiniz ama burdada ayni seyi yapiyorsunuz.YakismadiArkadaşlar Neymar transferi maalesef olmadı
ama Galatasaray ciddi ciddi fiyat sordu, Galatasarayın hedeflediği ve getirdiği vizyon artık bu. Neymar olmayınca rota Nürnbergden Ahmet Bozdoğan'a çevrildi.
6'da anlaşalım.
Kitabın ortasından konusmussun yineMevcutu koruyup (Icardi, Rashica dahil tabi) 2 transfer de yapsak razıyım. Avrupa hedeftir ama orada başarı kadro istikrarıyla, orta/uzun vadede gelir. 1 sezonluk parlamalar beni kesmiyor açıkçası.
6'da anlaşalım.
Satmazdım ama futbolcunun da isteği önemli Boey için 30'dan aşağı satmam ama 20 civarına gidecek bir sonraki transferi de 50-60 arası olur. 7 m euro da anlaşalım.Rashica bizde olsa 6M satar miydin rengim
Benimde izlemeye doyamadığım adam Keita.Lincoln,Felipe ve Ribery üçünü de izlemeye doyamadık. Felipe benim için en iyisiydi.
NevzKitabın ortasından konusmussun yine
Bir like atarak 40.000 tepkimeye ulaşmamı sağlayabilirsiniz rtaşlar
Ben Kemal geliyorumRecep Yıldırım değilsen attım modum
Protesto ediyorum!Adı nöbet olan diye tahmin ediyorum
200 bin eurodan ziyade ürkek ceylan Adnan Polat Carlos olayında yumruk attığı için gönderdi onu aziz yıldırımın baş yaveri gibi geziyorduBenimde izlemeye doyamadığım adam Keita.
Çok sıkıntılı bir sezonu tek başına taşımıştı. 200 bin euro için Katar'a göndermiştik.
Ribery'de daha küçüktüm ama Keita'da acayip üzülmüştüm.