- 2 Temmuz 2011
- 132.833
- 55.662
- 5.338
bende cıbıl sitelerin adı yazıyo sandım heycanlanıp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende cıbıl sitelerin adı yazıyo sandım heycanlanıp
Senden ve benden başka Gökay Güney'i takıntı haline getiren olmadı üstad.Tahminleri alalım. İlk antrenmanda izinliler hariç kim olmaz?
Benim banko tahminim Gökay Güney. Plase tahminim Alpaslan Öztürk.
İyi geceler reisbugun antrenmanda yalın dilek ve furkan kocagı görmeyi nasip et Allahım,amin.
sana da iyi geceler.sen çok iyi bi kardeşimizssin,keramettin abi niye sana eziyet ediyo anlamıyorum,içim acıyor sana laf ettiğindeİyi geceler reis
Sabah ola hayrola
Ağrı kesici reis Kongonun mızrak avlayan doktorları tarafından biten bir kariyerah be prime boss'u çok özlüyorum.Özellik bakımından ben hiç böyle bir adam izlemiştim trde.Sacha'nın stoper versiyonuydu üstüne bir de canavar gibi kuvvetliydi
sana da iyi geceler.sen çok iyi bi kardeşimizssin,keramettin abi niye sana eziyet ediyo anlamıyorum,içim acıyor sana laf ettiğinde
Yusuf’tan yol olmaz aidiyet yok ama morutan dan patlama bekliyorumKimler olmazdan çok Morutan - Yusuf Demir bunlar nasıl performans sergileyecekler aşırı merak ediyorum. İkisi de genç umarım kazanabiliriz.
Günaydın Sivas sevdalisiGünaydın transfer sevdalıları