Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera ( Ligde yerli kaleci )
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Paredes
Rashica Kamada Kerem
İcardi

Zaniolo 35 e gider muhtemelen, Angelino Paredes Kamada İcardi Rashica bütçesi açılır. Tek sıkıntı Boey-Nelsson ikilisini elde tutmamız lazım bir şekilde.

ulan bir babayigit kulupde cikip alin ulan 40 milyonu pis fakirler verin bize mertens-olivera paketini demiyor

yok ona 3 ona 4 ona 12 buna 14

ben böyle piyasanin

Bu arada bizim U19 takımında dahi sol bek yok. Tuzlaspor'da kadroya giremeyen Süleyman Luş dışında tek sol bekimiz Kazımcan Karataş. U17'den çıkacak birileri vardır belki. @Sergen Zeren bu konuda ne düşünüyorsun?

Boey + Nelsson gidecekleri üzerinden durmak daha doğru olur 45 m euro gelir gelecek. 8+3 olduğu için Angelino geliyorsa Mert Müldür'ü de almamız mecburi gibi gözüküyor. Mert(Yerli) / Dubois - Angelino / Kazımcan(Yerli) döngüsünü sağlayabiliriz rotasyonda iyi olabilir. Tabi Mert Müldür'ü alacaksak hemen almak lazım sakatlık durumu, fiziksel durumu sağlam bir kamp yemesi lazım. Bir takım sezonda 60 maça yakın çıkacaksa en az 4 tane ilk 11 seviyesinde bek lazım.

Yok yav Muslera tamam efsane mefsane ama son senelerde iyi değildi bence.

Hem bir dünya para alıyor, hem kontenjanı işgal ediyor, çok da iyi değil bence artık.
Bence gitmez bu sezon işte. Ayrıca bahsedildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Günay Güvenç'i as kaleci yaparsak ligin beşinci haftasında kellesini isteriz sanırım.

Boey + Nelsson gidecekleri üzerinden durmak daha doğru olur 45 m euro gelir gelecek. 8+3 olduğu için Angelino geliyorsa Mert Müldür'ü de almamız mecburi gibi gözüküyor. Mert(Yerli) / Dubois - Angelino / Kazımcan(Yerli) döngüsünü sağlayabiliriz. Tabi Mert Müldür'ü alacaksak hemen almak lazım
mert dubouis yetersiz bi ikili olur bence boey giderse aynı şekilde o tarzda bi scout ile doldurmak lazım ki özellikle mert bu sene maça çıkamadı desek yeridir

he tabi yerli meselesine gelirsek bence uğurcanı bekliyo bizimkiler

mert dubouis yetersiz bi ikili olur bence boey giderse aynı şekilde o tarzda bi scout ile doldurmak lazım ki özellikle mert bu sene maça çıkamadı desek yeridir

he tabi yerli meselesine gelirsek bence uğurcanı bekliyo bizimkiler
Uğurcan konusunda nedense bende bekliyorum takımında mutlu değil ve ayrılmak istiyor hem de Trabzonspor'un ciddi bir kaynak arayışı var. Taktiksel olarak da hocanın bazı maçlarda Uğurcan bazı maçlarda Muslera iki kaleciyi de hazır tutma isteği olabilir. Uğurcan, Abdülkerim, Kerem 3 yerliyi sağlarız.

Boey + Nelsson gidecekleri üzerinden durmak daha doğru olur 45 m euro gelir gelecek. 8+3 olduğu için Angelino geliyorsa Mert Müldür'ü de almamız mecburi gibi gözüküyor. Mert(Yerli) / Dubois - Angelino / Kazımcan(Yerli) döngüsünü sağlayabiliriz rotasyonda iyi olabilir. Tabi Mert Müldür'ü alacaksak hemen almak lazım sakatlık durumu, fiziksel durumu sağlam bir kamp yemesi lazım. Bir takım sezonda 60 maça yakın çıkacaksa en az 4 tane ilk 11 seviyesinde bek lazım.
Seni kınıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt