- 18 Mayıs 2011
- 53.365
- 57.306
- 4.613
Bosson kim hacıUğurcan
Boey Bosson Bardakçı Angelino
Torreira Paredes
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bosson kim hacıUğurcan
Boey Bosson Bardakçı Angelino
Torreira Paredes
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi
Bossson yazacaktık king of the northBosson kim hacı
Reis abartıyorsun.Kaleye Güvenci koyarım , Muslerayi da kaleci antrenörü
Yok yav Muslera tamam efsane mefsane ama son senelerde iyi değildi bence.Reis abartıyorsun.
Bence gitmez bu sezon işte. Ayrıca bahsedildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Günay Güvenç'i as kaleci yaparsak ligin beşinci haftasında kellesini isteriz sanırım.Yok yav Muslera tamam efsane mefsane ama son senelerde iyi değildi bence.
Hem bir dünya para alıyor, hem kontenjanı işgal ediyor, çok da iyi değil bence artık.
mert dubouis yetersiz bi ikili olur bence boey giderse aynı şekilde o tarzda bi scout ile doldurmak lazım ki özellikle mert bu sene maça çıkamadı desek yeridirBoey + Nelsson gidecekleri üzerinden durmak daha doğru olur 45 m euro gelir gelecek. 8+3 olduğu için Angelino geliyorsa Mert Müldür'ü de almamız mecburi gibi gözüküyor. Mert(Yerli) / Dubois - Angelino / Kazımcan(Yerli) döngüsünü sağlayabiliriz. Tabi Mert Müldür'ü alacaksak hemen almak lazım
Duyummu s.ciyom lan ben. Ahmet beye selamlarduyum var mi @Ahmet KOLKOPARAN @Barış Savaş
Sen bilirsinBence gitmez bu sezon işte. Ayrıca bahsedildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Günay Güvenç'i as kaleci yaparsak ligin beşinci haftasında kellesini isteriz sanırım.
Sixşli sokuşlu çok seksi bir kulüp olacağız desene üstatForma sixt olunca stat socar mı olacak acaba?
Uğurcan konusunda nedense bende bekliyorum takımında mutlu değil ve ayrılmak istiyor hem de Trabzonspor'un ciddi bir kaynak arayışı var. Taktiksel olarak da hocanın bazı maçlarda Uğurcan bazı maçlarda Muslera iki kaleciyi de hazır tutma isteği olabilir. Uğurcan, Abdülkerim, Kerem 3 yerliyi sağlarız.mert dubouis yetersiz bi ikili olur bence boey giderse aynı şekilde o tarzda bi scout ile doldurmak lazım ki özellikle mert bu sene maça çıkamadı desek yeridir
he tabi yerli meselesine gelirsek bence uğurcanı bekliyo bizimkiler
Biz bugün açmıyor muyuz sezonu?
Yok yav Muslera tamam efsane mefsane ama son senelerde iyi değildi bence.
Hem bir dünya para alıyor, hem kontenjanı işgal ediyor, çok da iyi değil bence artık.
Seni kınıyorumBoey + Nelsson gidecekleri üzerinden durmak daha doğru olur 45 m euro gelir gelecek. 8+3 olduğu için Angelino geliyorsa Mert Müldür'ü de almamız mecburi gibi gözüküyor. Mert(Yerli) / Dubois - Angelino / Kazımcan(Yerli) döngüsünü sağlayabiliriz rotasyonda iyi olabilir. Tabi Mert Müldür'ü alacaksak hemen almak lazım sakatlık durumu, fiziksel durumu sağlam bir kamp yemesi lazım. Bir takım sezonda 60 maça yakın çıkacaksa en az 4 tane ilk 11 seviyesinde bek lazım.