Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle rakama salsalar Hoffenheim direk 6,5u verip alirdi. Yada Baumgartner transferinde bonservisden 6,5 düsüp Angelinoyu tutardi.

Adamlarin 1,5 + 12-13 opsiyon istemeleri daha gercekci geliyor bana.
Nevzat 1-2 milyon daha opsiyonda çıkılır, anlaşma olur gibi konuştu da bana da öyle geliyor. Bakalım

Nevzat Dursun başkanın kankası normalde ama bu dönem haber alamıyor gibi geldi bana

Nevzat 1-2 milyon daha opsiyonda çıkılır, anlaşma olur gibi konuştu da bana da öyle geliyor. Bakalım

Üstüne adamin tek sene sözlesmesi kaliyor gelecek sene. Bence bizim stratejimizi taniyorum diye, biz bu adami 10 milyon opsiyonla kiralasak, üstüne Angelino iyi oynayip Rashica tarzi tek bize gelmeyi istese bile o rakami vermeyip son senesi diye en fazla 2 taksitli 6-7 teklif ederiz.

Bundan baya eminim.

20230627_215814.webp

Valla bizim iki üc transfer yapmamiz sartti simdiye kadar. Güven sonsuz ama elemeler baslayacak
Icardiyi eleme macinin oldugu gun istanbula insirip maça çıkarsan 3 tane sallar.
O konu hiç dert etmelik değil.
Mevcut kadroyla bile 2 elemeyi sorunsuz atlatırız.
Elimizdeki ofans oyuncuları kerem, barış, zaniolo, mertens, kimsenin işin icine katmadığı yusuf var herif 1.5 sene önce barcelonada oynuyordu.
İcardiyle bir tık yükseldik işin özü, kadro geneliyle normal bir sezonda ağzımızın suyunun akacağı kadro.

Beğenmediğimiz adamlar oliviera metens.
Şu ikisi şu formuyla gelse oliviera abi mertens abi diye her yerde kadro paylaşırdık.

Taraftar olarak bir silkelensek iyi olur muhtemelen. Çünkü bir süre sonra gereksiz bir yangın başlayacak.

hırvatistan ve sırbistandan oyuncu akmak çok mantıklı

21 yaş altı şansımı hep buradan denerim

Üstüne adamin tek sene sözlesmesi kaliyor gelecek sene. Bence bizim stratejimizi taniyorum diye, biz bu adami 10 milyon opsiyonla kiralasak, üstüne Angelino iyi oynayip Rashica tarzi tek bize gelmeyi istese bile o rakami vermeyip son senesi diye en fazla 2 taksitli 6-7 teklif ederiz.

Bundan baya eminim.
Geçen sene Hoffenheim dışında neden takım bulamadı? Bir de Transfermarkt free loan gösteriyor. Savunma defosu yüksek teklif almasının önüne geçiyordur herhalde, takımda değerlendirmemekte kararlılarsa çok yüksek teklif bulamayabilirler. Nevzat Angelino ikna edildi, kulübüne baskı yapar kafasında. Sorunluysa bitebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt