- 18 Temmuz 2009
- 82.149
- 240.115
- 5.263
@Keramettin TANRIVERDİ beni yedirmeyecektir. Kendisi adaletli biri diye biliyorum
En son yönetim sana saplama hususunda konsolide olmuş durumdaydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ beni yedirmeyecektir. Kendisi adaletli biri diye biliyorum
Yok ebesinin şeyiBülent kalafat bizim scout ekibinde çalışıyormuş @Sami Karakoç
Klas bir goal.
Yok ebesinin şeyi
Klas bir goal.
Orsic eski sevdam üstat.Hemen sattı rashiscayi eyşan Sami
Yok ebesinin şeyi
Evetkalafat da mustafa gibi bjkli galiba
Emek verenler listesinde de var.
Geçen sene Hoffenheim dışında neden takım bulamadı? Bir de Transfermarkt free loan gösteriyor. Savunma defosu yüksek teklif almasının önüne geçiyordur herhalde, takımda değerlendirmemekte kararlılarsa çok yüksek teklif bulamayabilirler. Nevzat Angelino ikna edildi, kulübüne baskı yapar kafasında. Sorunluysa bitebilir
Bu nasil olcakYanlış duymadıysam vergilerle beraber 5 senede toplam 180 m dolar gibi bir rakam telafuz etti.
Levent Tüzemen: “Galatasaray’ın göğüs reklamı için alacağı para Icardi’yi 5 kez getirir.”
Athletic galiba bir yazı yazmış bunlarla ilgili, hepsi Dinamo Batumi altyapılıymış. Yazıyı bulursam atarım ama Italyan orta sıra takımları vs. çoğuna çökmek üzereymişMerakımdan soruyorum nerde oynuyor bu ve diğer gürcüler.
Potansiyellilere çökülebilie.
Yanlış duymadıysam vergilerle beraber 5 senede toplam 180 m dolar gibi bir rakam telafuz etti.
Levent Tüzemen: “Galatasaray’ın göğüs reklamı için alacağı para Icardi’yi 5 kez getirir.”
Data analisti olarak işe giriyorlar heraldescout departmanı nasıl istihdam ediyor insanları?
network ile mi?
mustafa ve bülentin scout eğitimleri mi var nasıl oluyor bu işler?
Nevzat da aynısını demişti. Bonuslarla 32 milyon dolara(Euro da olabilir) çıkma ihtimali var, bu da düşük bir ihtimal değil demişti. Haluk’lar 5 ekstra dediği için paylaşmamıştımYanlış duymadıysam vergilerle beraber 5 senede toplam 180 m dolar gibi bir rakam telafuz etti.