- 2 Temmuz 2011
- 138.449
- 59.082
- 5.488
gürcistan savunmayı da iyi yapıyo.bekler içeri sokmadı hollandayı.orda ortasaha ve beklerede dikkat edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır infaz emrini verdim.Ama sen engel oldun tabi adaletli adam
BravoBu turnuvayi romanya kazanmisti mi final mi oynamisti bilmiyorum o dönem de Herkes tutturmustu romanya altin jenerasyonu geliyor diye sabah aksam rumen topcular konusuluyordu diye hatirliyorum
Bordo 2.ligdemiBordeaux'da oynuyormuş bu.
5x30 milyon dolar demedi mi yavAşırı iddaalı konuştu üstüne basa basa tekrarladı göğüs sponsorluğu 5 yıllık anlaşma da 180 m dolar kazanacak diyor.
Onu direk icardiye baglarizdaha ramsın paralarını yiyemedik
Hayır infaz emrini verdim.
Birazdan saplayacaklar.
Bu nevzat sallıyor gibi hissettimNevzat Dindar : Boey’e 18.5 milyon Euro teklif geldi. Galatasaray bu teklifi yeterli bulmadı.
Millete bize gelince cimrilesiyorNevzat Dindar : Boey’e 18.5 milyon Euro teklif geldi. Galatasaray bu teklifi yeterli bulmadı.
17 yaşında mı bu çocuk maşallah. İnsan azmanı bu yaşta, fiziği çok iyi.
Bu sene 2. ligdelerdi evet.Bordo 2.ligdemi
Bu bentacur @Murat Durmaz in Sinani gibiLucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur:
"Galatasaray, Torreira'yı satılığa çıkarmadı ve oyuncu İstanbul'da mutlu."
(A Spor)
Dogru haber ise cok makul ama hic inandirici gelmiyor.Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın Angelino için Leipzig'e teklifi; 1,5 milyon euro kiralama + 5 milyon euro satın alma opsiyonu. Anlaşma yakın gözüküyor."