Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Nelsson giderse, ben de Apo'nun ve tüm defans hattının performansını sağlama almak için genç potansiyelli stoperdense 30 yaş civarı tecrübeli, pozisyon bilgisi çok üst düzey net bir stoperin alınmasını mantıklı görüyorum. Rotasyonunda Ross veya başka bir genç stoper olur ve zaman içerisinde ilk 11'e monte edilecek şekilde ısındırılırsa daha iyi olur. Gitgide zorluk seviyesi daha yüksek maçlarda oynayarak yani. Çünkü 11'e u23 bir genç stoper alırsak ve adaptasyonu şusu busu derken defans hattı bir sallanırsa özellikle CL sezonunda fena dağılabiliriz. Apo'nun olası zaafları Letonya maçında bile oturmamış bir takım savunması ortamında göründü çok bariz. Hatırlarsınız Nelsson bile ilk maçlarında, özellikle sol stoper oynadığında, güven vermeyen performanslarla başlamıştı ve çoğu Galatasaraylıyı biraz tedirginliğe sürüklemişti. CL öyle performanslar için çok tehlikeli bir ortam.

Yanlış anlaşılmasın, ana transfer politikamızın 26 yaş altında olup satılıp ekonomik gelir elde edilebilecek oyunculara odaklı olmasını savunuyorum. Bu stoper mevzusu özellikle bu sene için özel bir durum bence.

Sergio Ramos

Kimseyle polemiğe girmek için yazmadım kimin kim olduğunu takip edemiyorum mesala ultrAslan forum aslanyürekliler forum ve bi zamanların alisamiyen net gibi forumlarında daha bir nizamiydi. Forumda kaliteli paylaşımlar yapanlar var onların paylaşımlarını takip ediyorum herkes kendi ismiyle yazsa bence daha iyi olurdu ama gördüğüm kadarı ile bu pek mümkün değil gibi saygılar

Dybala'nin maasi 8 milyon degil mi? Imkansiz
Resim

üstüne verecek bısey bulunur

romalılar yusuf demiri biliyorda,efe akmana biraz deliriyolardı kışın yorumlarda.efe kampta ne yapacak bakalım

Kimseyle polemiğe girmek için yazmadım kimin kim olduğunu takip edemiyorum mesala ultrAslan forum aslanyürekliler forum ve bi zamanların alisamiyen net gibi forumlarında daha bir nizamiydi. Forumda kaliteli paylaşımlar yapanlar var onların paylaşımlarını takip ediyorum herkes kendi ismiyle yazsa bence daha iyi olurdu ama gördüğüm kadarı ile bu pek mümkün değil gibi saygılar

Ua haa?
Gsc kalitesini gölgede bırakan bir ortama benziyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt