Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.981
- 21.050
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düğmeci BarışEmrah Duvarına delik acayimda rahatla belki ozaman ikna olursun ha
Arsenal'e bak sonunda para harcamaya karar verdiler.
Renkdas yedirmeyiz derken bile korkutuyorsunSeni yedirmeyiz Barış![]()
İlla biri saplayacaksa biz saplarız gibi bir şey mi buSeni yedirmeyiz Barış![]()
Barış hepimizinİlla biri saplayacaksa biz saplarız gibi bir şey mi bu

Tüzemen Gürcana ne saplamış
180m$'ı duyunca Gürcan'ın yutkunuşu çok iyi![]()
Leventin dediği dogrumu180m$'ı duyunca Gürcan'ın yutkunuşu çok iyi![]()
Bende öyle olmuştum hatta üye olurken gerçek isimle kayıt olunmazsa onaylanmayacak gibisinden bir şeyler de yazıyordu.Haha toplayacak bir post ile @Transfer Nöbeti ne giriş yapalım ilk üye olduğumda buradaki isimleri gerçek zannedipbende gerçek isim soyisimimle kayıt olduktan sonra isimlerin fake olduğunu çakozlayınca pişman oldum
![]()

Haha toplayacak bir post ile @Transfer Nöbeti ne giriş yapalım ilk üye olduğumda buradaki isimleri gerçek zannedipbende gerçek isim soyisimimle kayıt olduktan sonra isimlerin fake olduğunu çakozlayınca pişman oldum
![]()
Nevzat da dedi ama imkansiz. Fenerin Yandex gibi bir sey. Her kiralamadan filan paysa ekmek yiyebilirizLeventin dediği dogrumu
Bugün bahsi geçen sponsorluklar o kadar yok gibi ama farklı bir projeden bahsetmiş, belki onu da dahil etmiştirLeventin dediği dogrumu
Ben de oyle. Enayi gibi yedikBende öyle olmuştum hatta üye olurken gerçek isimle kayıt olunmazsa onaylanmayacak gibisinden bir şeyler de yazıyordu.![]()
Sixt 30 m dolar filan verecekse Avrupa'da da 3-5 bir şey ateşlesinler de düz hesap 40 yapalım.![]()
dolar 1 euro 2 lira olduRakamlar bi düşüyor bir artıyor katlanıyor noldu da 30'a çıktı şimdi![]()