Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kane kupalar kazanmak istiyorsa ya Bayern ya Real ya da bize gelmeli

Haha toplayacak bir post ile @Transfer Nöbeti ne giriş yapalım ilk üye olduğumda buradaki isimleri gerçek zannedip :ROFLMAO: bende gerçek isim soyisimimle kayıt olduktan sonra isimlerin fake olduğunu çakozlayınca pişman oldum :asd:
Bende öyle olmuştum hatta üye olurken gerçek isimle kayıt olunmazsa onaylanmayacak gibisinden bir şeyler de yazıyordu. :asd:

Haha toplayacak bir post ile @Transfer Nöbeti ne giriş yapalım ilk üye olduğumda buradaki isimleri gerçek zannedip :ROFLMAO: bende gerçek isim soyisimimle kayıt olduktan sonra isimlerin fake olduğunu çakozlayınca pişman oldum :asd:
ragnar-crying.gif

Sixt 30 m dolar filan verecekse Avrupa'da da 3-5 bir şey ateşlesinler de düz hesap 40 yapalım. :asd:

Ben bu bizim genç Eren Aydın'ı da izlediğim kadarıyla beğeniyorum. Elden kaçırmadan sözleşmesini yenileyelim bu çocuğun. Kampa gelmiştir herhalde? Kampta durumu iyi görünürse Icardi-Iheanacho-Eren gibi bir santrafor rotasyonumuz olabilir hatta. Iheanacho'nun başka mevkilerde de oynayacağını düşünürsek bence mantıklı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt