Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapı oyuncularımızın bu denli fiziksel gelişim göstermesi tesadüf olmasa gerek. Bu konu üzerinde çalışıldığı aşikar. Ali Turap ve Baran Demiroğlunun çıkış yaşayacağını düşünüyorum.
baran da bjkli semih kılıcsoy ile beraber calısıyor,baran zayıf fizik olarak ama top teknigi iyi onun.baglantı oyunu oynar,gol vurusları da iyi

Son düzenleme:
fbde beykan şimsekin yapamadıgını yapabilir baran demiroglu

Atalay babacan mıydı çok yetenekli, uçan kaçan gencomuz

noldu ona tüm oyuncular fizik kalitelerinin üstüne yoğunlaşmış, onun da futbola devam etme gibi bir düşüncesi var mı acaba

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Alın şu adamın bonservisini. Pastaya bak.

Belotti en çok istediğim oyunculardandı ama bedavaya gelse almam Şuan çünkü belotti den daha üst seviye adamlar lazım Şuan bize

Atalay babacan mıydı çok yetenekli, uçan kaçan gencomuz

noldu ona tüm oyuncular fizik kalitelerinin üstüne yoğunlaşmış, onun da futbola devam etme gibi bir düşüncesi var mı acaba
atalay tembel ama daha 23üne yeni girdi.aklı varsa en kötü 25inde adanademir yapar,ordan 3 büyükleri yine zorlar.

Belotti yedek forvet olarak iş yapar bu arada.Hayvan gibi mücadeleci fizikli bi adam Umut Bulut'un 2 gömlek üstü

her sene başı şu çocuklardan bu çıkar şu çıkar deniyor sahaya çıkıyorlar 2.lig topçusu çoğu

tintin vardı geçen sene ahlar vahlar havada uçuştu çocuk kgümrğkde bırak oynamayı ilk 18 bile giremedi 😂

vallah arkadaşlar topçu olacak çocuk kendini hemen belli eder 19 20 yaşında hala soru işareti varsa ondan olmaz gs seviyesinde

her sene başı şu çocuklardan bu çıkar şu çıkar deniyor sahaya çıkıyorlar 2.lig topçusu çoğu

tintin vardı geçen sene ahlar vahlar havada uçuştu çocuk kgümrğkde bırak oynamayı ilk 18 bile giremedi 😂

vallah arkadaşlar topçu olacak çocuk kendini hemen belli eder 19 20 yaşında hala soru işareti varsa ondan olmaz gs seviyesinde
Bizim alt yapıda bence ilk 11 düzeyinde adam yok Şuan da

şu ayhanın çocuklarındanda olmayacak

kendi yaş gruplarında maçlarını izledim ikisindede bi cacık göremedim

Alt yapıdan başka takımlara gidip oradan sivrilip ah dediğimiz adam da yok sanırım. İsimler hep çıkıyor ancak gelişimleri ilerlemiyor ya da çok fazla abartıyoruz

Şu sponsor haberini bile bizim taraftar ne abarttı belliydi böyle olacağı hatta görüşme bile olmamıştır Ahmet Nur Çebi üzerinde ki baskıyı azaltmak çıkarmıştır bu haberi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt