Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.422
- 14.105
- 1.498
Mercedes C200 fourmatic. Hastasıyım
Sabahtan akşama kadar bunları tamir ediyorum hayatım olmuş Mercedes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mercedes C200 fourmatic. Hastasıyım
baran da bjkli semih kılıcsoy ile beraber calısıyor,baran zayıf fizik olarak ama top teknigi iyi onun.baglantı oyunu oynar,gol vurusları da iyiAltyapı oyuncularımızın bu denli fiziksel gelişim göstermesi tesadüf olmasa gerek. Bu konu üzerinde çalışıldığı aşikar. Ali Turap ve Baran Demiroğlunun çıkış yaşayacağını düşünüyorum.
Beni Muslera yapıp rahat atıp tutacaksın demek
Buna da düşmeyek yav
Geçen sene bunu Arsenal - Monaco falan filan istedi bu gitti Roma'ya yedek oyuncu olarak gittiGelsin icardinin kramponlarini taşisin bebe. Ulkesinden cikmaya korkan topcumu olur yav
atalay tembel ama daha 23üne yeni girdi.aklı varsa en kötü 25inde adanademir yapar,ordan 3 büyükleri yine zorlar.Atalay babacan mıydı çok yetenekli, uçan kaçan gencomuz
noldu ona tüm oyuncular fizik kalitelerinin üstüne yoğunlaşmış, onun da futbola devam etme gibi bir düşüncesi var mı acaba
Bizim alt yapıda bence ilk 11 düzeyinde adam yok Şuan daher sene başı şu çocuklardan bu çıkar şu çıkar deniyor sahaya çıkıyorlar 2.lig topçusu çoğu
tintin vardı geçen sene ahlar vahlar havada uçuştu çocuk kgümrğkde bırak oynamayı ilk 18 bile giremedi
vallah arkadaşlar topçu olacak çocuk kendini hemen belli eder 19 20 yaşında hala soru işareti varsa ondan olmaz gs seviyesinde