Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazioya gitmez kupalar kazanmak istiyordur,ne kadar suratsız topcu varsa lazioda zaten niye gitsin oraya

Acil şampiyonlar ligine kalıp Lazio ile eşlemeliyiz içerde dışarda öyle bir koyalım ki daha adımızı anamasınlar.

IMG_5498.webp

angelino ilk transfer olacak sanki öyle bir hissiyat geldi bu transfere ihtimal vermesem de

angelino ve paredes bu sezon bizde bence

@Murat Yanut Weghorst u zerre sevmem ama itin tarafına sokulacak bir topçu değil.
Topculuguna lafım yok zaten ama çok karaktersiz geliyor.. Yanlış anlaşılmasın, rakip takımda oynadı diye sevmemezlik değil benimkisi, mesela abubakari, dembabayi, Ailtonu, amokaciyi, noumayi severdim bjk özelinde. Ama bu herifi sevemedim bir türlü. Bizde de iş yapar ülke icinde, Avrupa'da öyle baskılı oyun oynayamayacağımiz için ancak kornerlerde karambolde vs atar gibi. İcardi bu herifin atacağı kafa gollerinden daha fazla kafa golü atar angelino reis gibi topçular gelirse. Pivot santrafor gibi çoğu maçta topta indiriyordu. Elimizde zaten icardi olursa, bence hızlı bir ss gerekiyor bize.. ihanaccio reisi bu yüzden istiyorum. İcardi gelmezse de neyleyim weghorstsu ihenaccioyu dembeleyi.. gönül hep onu arar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt