Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl topçu abibey bilgi verebilir misinizaynen icarrdi yerine kesin borjaq düşünüoruzdr ml can terzi
Önümüzdeki günlerde tekrardan bir görüşme daha olacakmış.
İcardi korkunç performans verdiği için herkes burun kıvırıyor ama gayet iyi oyuncu@Murat Yanut Weghorst u zerre sevmem ama itin tarafına sokulacak bir topçu değil.
Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir belki doğrudur.klpaci bu

bilgim olsa verirdim renkto bana gurbo sormalısım arnavut perfomanslarıyla ilglienmiomBroja
Nasıl topçu abibey bilgi verebilir misiniz
üzerinde epey düşünülmüş gibiparedes kötü oynarsa lakabıda belli patates
Armando Broja Clinical Striker
Icardi mi Weghorst mu deseler milyon kere Icardi derim. Weghorst, karakter olarak yavşak bir tip ama gayet iş yapar yedek olarak.İcardi korkunç performans verdiği için herkes burun kıvırıyor ama gayet iyi oyuncu
Topculuguna lafım yok zaten ama çok karaktersiz geliyor.. Yanlış anlaşılmasın, rakip takımda oynadı diye sevmemezlik değil benimkisi, mesela abubakari, dembabayi, Ailtonu, amokaciyi, noumayi severdim bjk özelinde. Ama bu herifi sevemedim bir türlü. Bizde de iş yapar ülke icinde, Avrupa'da öyle baskılı oyun oynayamayacağımiz için ancak kornerlerde karambolde vs atar gibi. İcardi bu herifin atacağı kafa gollerinden daha fazla kafa golü atar angelino reis gibi topçular gelirse. Pivot santrafor gibi çoğu maçta topta indiriyordu. Elimizde zaten icardi olursa, bence hızlı bir ss gerekiyor bize.. ihanaccio reisi bu yüzden istiyorum. İcardi gelmezse de neyleyim weghorstsu ihenaccioyu dembeleyi.. gönül hep onu arar@Murat Yanut Weghorst u zerre sevmem ama itin tarafına sokulacak bir topçu değil.
İngiliz altyapılı Arnavut Kartalıbu neymiş böyle ya
Bu ündav ın tam olarak sorunu ne? hep falan filan deniliyor ama net bir şey söylenmiyor.bilgim olsa verirdim renkto bana gurbo sormalısım arnavut perfomanslarıyla ilglienmiom