Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
ali kıc fblileri çabuk kandırmıs lmfao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iş 30'a biter max. 30 ödeyen olursa salın beni der muhtemelen.adam zaten 35 i getirirse alırlar minvalinde bir açıklama yapmış.
bütün tarafları memnun edecek anlaşma olmazsa ben zaten gs de mutluyum diyor.Bu iş 30'a biter max. 30 ödeyen olursa salın beni der muhtemelen.
Bütün tarafları memnun edecek anlaşma ne ama.bütün tarafları memnun edecek anlaşma olmazsa ben zaten gs de mutluyum diyor.
bizim memnun olmamız için 35 milyon. burada taraflardan kastı gs ve kendisiBütün tarafları memnun edecek anlaşma ne ama.![]()
3.8m + bonus alıyor romada. 1 tane daha Icardi maaşı bütçesi lazımZaniolo giderse söylendiği gibi 12M'a serbest kalır maddesi varsa ve Dybala da ikna edilebilecekse müthiş hamle olurdu. Ofansın her yerinde oynatırsın. Senede 10 gol 10 asisti garanti adamın.
solbek ve sagbek alacaklar,oraya para akıtamadılar daha.Normal açıklamalar Çalhanoğlu'na da bizi sorduklarında Galatasaraylıyım oynarım vs. diyordu. Ben de uzun süreli tutacağımızı zannetmiyorum fakat Weah'ı da aldılar durur bu sene bizde.
Umarım dediğin gibi olur.bizim memnun olmamız için 35 milyon. burada taraflardan kastı gs ve kendisi
Roma o kadar maaş verebiliyor mu yav, kemiksiz nerdeyse 4 alıyorsa o zaman uzayalım.3.8m + bonus alıyor romada. 1 tane daha Icardi maaşı bütçesi lazım
avrupada elek olalımYerli kaleci bulabilirsek iyi olur. Her mac 10 guzel kurtarisa gerek yok, lig icin yeterli biri olmasi önemli. Yabanci siniri onemsiz yapar: Kerem-Apo- yerli kal.