Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.605
- 6.668
- 768
Sulemana, harvey barnes, sinisterra birini kiralık düşürmek lazımkamaldeen sulemana yoklamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sulemana, harvey barnes, sinisterra birini kiralık düşürmek lazımkamaldeen sulemana yoklamak lazım
Kemalden Süleymana kadar herkesi yoklamalıyız yeter artık.kamaldeen sulemana yoklamak lazım
Ağabey, forvetsizliğimiz sence Avusturya kampında son bulabilir mi? İcardi için evet Ağustos-Eylül beklenebilir ama en azından ikinci bir isim için taraftar olarak sabırsızlanmamız biraz normal gibi diye düşünüyorum şu durumda. Erden Timur Galatasaray için en uygun ismi en uygun şartlar ile kazandırmaya çalışıyordur, güvenim tam; bekliyoruz ama ne zamana kadar gelişme olmaz bu biraz soru işareti olarak kalıyor bende. Avusturya kampına olası forvet transferi olmaz ise biraz baskı artar sanırımFransa altyapılı Fransız santrafora maalesef hayır diyemem.
Levent Tüzemen: Galatasaray’ın göğüs reklamından KDV hariç 150 milyon dolar geleceğini öğrendim. Stadın isim sponsoru da açıklandı. Buradan çok yüksek bir gelir elde edilebileceği gibi yeni sponsorun bir oyuncuyu da Galatasaray’a getireceğini duydum.Alcantara olan.Hangi Thiago bu?