Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi transferleri hep biz yapıyoruz ama şu satışda jackpot bir bize vurmadı anasını satayım.Nelsson ve Boey için yurt dışında haber görmedim hiç

Benim beklentim 6 temmuza kadar sol bek ve santraforun bitmesiydi ama adam almak için almaya da karşıyım. O yüzden temkinli olmak lazım.

Sadece Hull maçı çok saçma olacak, gençlerle çıkacağımız maç için daha kolay bir rakip seçilmeliydi.
Temmuzun ilk haftasına kadar sol bek ve forvet transferi yapılabilir ise aslında bu sezon için %60-70 oranında transferlerin tamamlanmış olacağını düşünüyorum ben ağabey. Kalan yüzdelik ise İcardi - Milot'un durumu ve gidenlerin yerine transfer olarak bakar isek baskıdan daha ziyade aslında söylemiş olduğun gibi temkinli olmak ve yönetime alan açmak daha makul olan. Almış olmak için almalık bir ekonomi durumunun olmadığı ortamda taraftarın bilinçli olması gerekiyor diye düşünüyorum. Doğru isimlere gittiğimiz sürece endişelenecek bir durum hiç yok bence; yönetime vakit tanımak ve hataya sebebiyet vermemek için biz taraftarlara da bir sorumluluk düşüyor diye düşünüyorum

Hull city maçı için ise yorumuna tamamen katılıyorum ağabey, çok makul bir tercih gibi durmuyor. Bir Süperlig yahut 1.lig ekibi ile yapılabilirdi şahsen

Yanıtın için teşekkür ederim ağabey, saygılar:love::hat:

Benim beklentim 6 temmuza kadar sol bek ve santraforun bitmesiydi ama adam almak için almaya da karşıyım. O yüzden temkinli olmak lazım.

Sadece Hull maçı çok saçma olacak, gençlerle çıkacağımız maç için daha kolay bir rakip seçilmeliydi.
Hull'dan tokat yeriz gibi. Zaten biz hazırlık maçlarında kötü gittiğimiz seneler genele şampiyon oluyoruz.

Tüzemen geleneksel "Galatasaray çok önemli bir oyuncuyu bitirme aşamasına geldi" tweetini attığına göre artık transferde hız kazanırız beyler.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt