- 3 Haziran 2015
- 57.265
- 66.453
- 4.143
Jsjsjsjsjshshahjagshsfsjahyosopdshga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temmuzun ilk haftasına kadar sol bek ve forvet transferi yapılabilir ise aslında bu sezon için %60-70 oranında transferlerin tamamlanmış olacağını düşünüyorum ben ağabey. Kalan yüzdelik ise İcardi - Milot'un durumu ve gidenlerin yerine transfer olarak bakar isek baskıdan daha ziyade aslında söylemiş olduğun gibi temkinli olmak ve yönetime alan açmak daha makul olan. Almış olmak için almalık bir ekonomi durumunun olmadığı ortamda taraftarın bilinçli olması gerekiyor diye düşünüyorum. Doğru isimlere gittiğimiz sürece endişelenecek bir durum hiç yok bence; yönetime vakit tanımak ve hataya sebebiyet vermemek için biz taraftarlara da bir sorumluluk düşüyor diye düşünüyorumBenim beklentim 6 temmuza kadar sol bek ve santraforun bitmesiydi ama adam almak için almaya da karşıyım. O yüzden temkinli olmak lazım.
Sadece Hull maçı çok saçma olacak, gençlerle çıkacağımız maç için daha kolay bir rakip seçilmeliydi.

Hull'dan tokat yeriz gibi. Zaten biz hazırlık maçlarında kötü gittiğimiz seneler genele şampiyon oluyoruz.Benim beklentim 6 temmuza kadar sol bek ve santraforun bitmesiydi ama adam almak için almaya da karşıyım. O yüzden temkinli olmak lazım.
Sadece Hull maçı çok saçma olacak, gençlerle çıkacağımız maç için daha kolay bir rakip seçilmeliydi.
En büyük derdimiz bu olsun renktaşYeni sezonda Akgün 17, Zaniolo 11 numarayı giymeli.
Baris Hamamcioglu@Ahmet Dembele Emrah Paredes![]()
Hareketlenirse bizim keyif düzeyi temsili reis yavArtik yavas yavas hareketlensin buralar yav kuruduk
Transfersizlikten böyle takılıyoruz.En büyük derdimiz bu olsun renktaş
Ne Efecan'ı ya daha yeni Halil'in formasını aldıkBaris Hamamcioglu