Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GD, Yakup, Salim ve İlhan Paredes haberini verdi. Nevzat’tan teyit bekliyoruz.

Paredes gelirse rakip sahaya oyun yıkamama sorununa da büyük etki edecek. Okan hoca iyi yolda, baya nokta atışı isimler
Bizim bu sene o tür bir problemimiz olmadı. Problemimiz ceza sahası ve çevresinde çok oyalanip çoğunda da yalnis tercihler yada icardi vb oyunculara gol attırma çabamız vardı. Parades stoperlerden topu alıp çıkarma işini harika yapabilir. Tekniği buna müsait

Nelson daha fazla ediyorsa ve ona da 20 yetiyorsa Boey kaç olacak?

Boeyin potansiyeli Nelsondan daha yüksek onu belirtmek istedim.Nelson çok iyi bir tamamlayıcı stoper ama ne ayağı/oyun kurma becerisi üst seviye ne de atletik özellikleri.O yüzden top class stoper olma ihtimali düşük.Boey'deki potansiyelin sınırı yok

Bizim bu sene o tür bir problemimiz olmadı. Problemimiz ceza sahası ve çevresinde çok oyalanip çoğunda da yalnis tercihler yada icardi vb oyunculara gol attırma çabamız vardı. Parades stoperlerden topu alıp çıkarma işini harika yapabilir. Tekniği buna müsait
Oyun yıkma sorunu çokça oldu yav. Tam yıktık dediğimizde de saçma top kayıplarından çok geçiş yedik. Buna ilaç olacak bi isim predes

Torreira kalsa da gitse de Paredes tam bu takıma lazım olan adamdır. Hep diyorum, 4-2-3-1 dizilişinde orta ikilinin öncelikle DM özellikli olması lazım ve Paredes, 6 için çok iyi kesici olduğu kadar, pas kalitesi bakımından da benim diyen 8-10 numaraların çoğundan daha iyi bir oyuncu...

Okan Hoca, Torreira' yı bir tık önde konuşlandırıp, dripling ve önde baskı özelliklerinden faydalanmak istediğini söylemiş olmasına rağmen hala çatlak ses çıkaranları anlayamıyorum...

Haberlere göre gayet de uygun maliyetle Paredes' in transferi an meselesi ve burun kıvıranlar var ha?!..Aniden top 10 kulüpten biri olduk da benim mi haberim yok acaba?!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt