- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Paredes hafif ruzgar sadece. Ben kesin haberler bekliyorum,ingilterede erden beyin ikna ettigi birini ve yine solbek icin angelinoyu1-3 temmuz demistik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paredes hafif ruzgar sadece. Ben kesin haberler bekliyorum,ingilterede erden beyin ikna ettigi birini ve yine solbek icin angelinoyu1-3 temmuz demistik
Kanka raporladım biraz sonra keramettin bey iletişime geçecektir10 numara için çalışma olan iki oyuncu var güncelde
depay ve rafa silva fakat rafa silva olaslığı baya düşük
depayın ise sağlık raporları inceleniyor
Metin Oktaydan buyuk Gsli diyebilirmiyizZiyech bize gelmek için deli taklidi yapmış ha
Nelson için 20 ideal Boey daha fazla eder bence
Ayazı yedim ama kışı unutmam Hakan Kardeşşşsamiyle aramiza mi bozuyorsun ha
Feramuz nerelerde tosun mu sapladı bu çocuğa noldu
Bizim bu sene o tür bir problemimiz olmadı. Problemimiz ceza sahası ve çevresinde çok oyalanip çoğunda da yalnis tercihler yada icardi vb oyunculara gol attırma çabamız vardı. Parades stoperlerden topu alıp çıkarma işini harika yapabilir. Tekniği buna müsaitParedes gelirse rakip sahaya oyun yıkamama sorununa da büyük etki edecek. Okan hoca iyi yolda, baya nokta atışı isimler
Alcantara'mı Parades'mi ?Paredes hafif ruzgar sadece. Ben kesin haberler bekliyorum,ingilterede erden beyin ikna ettigi birini ve yine solbek icin angelinoyu
Nelson daha fazla ediyorsa ve ona da 20 yetiyorsa Boey kaç olacak?
Formda Alcantara Avrupa'nın en iyi 10 orta sahasından 1'i.Alcantara'mı Parades'mi ?
Oyun yıkma sorunu çokça oldu yav. Tam yıktık dediğimizde de saçma top kayıplarından çok geçiş yedik. Buna ilaç olacak bi isim predesBizim bu sene o tür bir problemimiz olmadı. Problemimiz ceza sahası ve çevresinde çok oyalanip çoğunda da yalnis tercihler yada icardi vb oyunculara gol attırma çabamız vardı. Parades stoperlerden topu alıp çıkarma işini harika yapabilir. Tekniği buna müsait