Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Keramettin TANRIVERDİ adlı adminden şikayetçiyim.
Her kafası estiğinde Kayalar ailesini banlıyor. 24 banım var 3'ü küfürden gerisi Keramettin adlı adminden.

Eğer bu faşizan tavır, despotik ortam devam edecekse
haklı meşru müdafaa'yı uygulamak durumunda kalacağım.

Faşizan Kaleler Yıkılsın
Keramettin TANRIVERDİ Asılsın
Dünde beni attı renkdas çok gaddar oldu bu aralar ama canı sağ olsun

Çok isim güzel konuşuyoruz ediyoruz da ya Muslera'yı salacağız kaleye Türk alacağız ya Boey'i satıp sağ beke vasat bir Türk bek alacağız -Mehmet Aydın,Bünyamin- yada Yusuf Demir'i 11 oyuncusu yapacağız 10 no almayıp yani başka yolu yok yada gidip Angelino peşinde falan koşmayacağız.
Bana göre en mantıklısı kaleci ama orda da alternatif yok pek.Doğan'ın refleksleri, fiziği falan iyi özellikleri var ama hem çok top sektiriyor tehlikeli noktalara hem de özgüven sorunu yaşıyor çoğu zaman o yüzden sıkıntı yaşayabiliriz , 2-3 sene bir kendini bulması gerekiyor gibi.Uğurcan'ı da Trabzon'un arkasındaki insanlar fazla olduğu için batmasına izin verilmiyor ve alamıyoruz.
Yani oyuncu falan istiyoruz da bunu hiç düşünmüyoruz çıkamayacağımız bir denklem var burada.Mesela sola gidip Angelino alırsak , sağa Bünyamin çekince bir anlamı olmuyor pek.Solda yaşadığımız sorunu bu sene de sağda yaşarız.O yüzden sol bek alacaksak tecrübeli birini alalım Kazım'la oynasınlar.Hoca nasıl bir plan yapıyor acaba bu konuda merak ediyorum.

öyle bişey yazmamıs ama bu elif buse hanımı takibe alacagım,güzel üfürüyor.bizimde böyle bi hanfendi muhabirmiz osla keşke.sergen yalcın haberi tutmamıs hanfendinin bu arada.

lequipe'in yazdığı ortadayken bu karıyı gündem getirmwk de çok saçma değilmi?

Umarım Erden Timur Londra'da Fofana için görüşme yapmıştır.

rashicanın instagramda 3 sabit postu bizim şampiyonlukla alakalı

ben tek sorunun bonservis olduğunu düşünüyorum bizimkiler acele etmiyor gibi

karısıda zaten istinyeden o civardan çıkmıyor sanırım o da gitmek istemez istanbuldan

Kütahya porselen takımı
Jumbo çatal bıçak seti
Bellona yatak odası takımı
Bambi yatak
fena değil bı Twitter açayım hemen

çekmek çıkmak sarmak yasaklanır inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt