Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne baskette transfer var ne futbolda. Cölde susuz kalmış gibiyim

Ş.ligi son listeleri bildirene kadar rashica beklenir yav. 8-10 milyon geçsinler 3,5 milyona paketlerler en son.
Adam deli gibi burayı istiyor.

Bamba, Adama Traore vs bu tarz oyuncuları Rashica yerine tercih etmem açıkçası. Rashica çoğu özelliği ortalama üstü olan çok yönlü bir oyuncu Bamba,Traore vs klasik hızıyla fark yaratan kanat oyuncuları, Rashica için 8-10 M bonservis falan isteniyorsa beklenmeli ama 5-6 M bonservis ile kesinlikle kadroya katmak lazım.

Dünya kupası yazın yapılsa biz de bu transfer haberleri ile bu kadar meşgul olmayacaktık. Araplar o zevkimizi bile elimizden aldı.

Yanlis.

Avustralya'daki ilk Ingiliz kolonisi 1788'de kurulmus

Yani Avustralya ic islerinde bagimsizligi Victoria tahttayken almis diye Victoria mi kurmus oluyor ulkeyi
O zamanın ingilteresinin iznini almadan nasıl kuruyorsun Ali? Eğer yanlış biliyorsam söyle herhangi bir bağımsızlık savaşı filan olmadı.

Nasıl yok yav mükemmel bir hamle. Orta sahayı alan maçı alır. Kerem ve zaniolo çakılı kanat oyuncuları değil ki kerem 8-10 arasına kayıyor zaniolo da yardırıp yardımcı forvet gibi oluyor.

Bu üçlüde defansif değil dengeli bir orta saha olur. Oliviera oyun kurar torreira rakibe basar, bizim sahamızı da perades ile süpürürsün.
Tam Avrupa liglerinde bizi ezen orta saha üçlemesi. Kağıt üstünde yan yana olsalar da 2linin önlerinde +1 olarak oynayacağız. Değişimli oyuna uygun, ezilmeden.

Torreira-perades ikilisinin olduğu orta sahaya önlerine çift yönlü oynayabilen bir forvet arkası gerekli onu da şu dönemde bulamayız bulsak almak zor (Bi blas iyi giderdi misal)
Keza kanatların birinde de zaniolo var ve onun arkasını toparlayacak bir oyuncu gerekiyor.
Mevcut takımı anca bu üçlüyle dengeleriz.
Ha olivierayı okutur onun yerine iyi bir b2b alırız orayı bilemem tabiki.
Hocanin mentalitesinden bahsediyorum ben ya. Daha once %90 dedigim sekilde oynadi, bundan sonra da degisecegini sanmam. 3lu orta saha oynadigi illa olmustur ama bu kadar defansif 3luyle oynamaz. Hele hele sergio gibi defansif zaafi olan adamla bile bu kadar az gol yemisken yerine paredes alip ustune 3luye donmek mantikli degil, en azindan ligde

Ayrica ben PSG ile Paredes pazarligina falan oturdugumuzu sanmiyorum

Muhtemelen oyle bir pazarlik donuyorsa Icardi + Paredes paketi icin donuyodur

Hatta bir tik abarti olacak ama PSG bu ikiliyi belese bile salabilir bence bunu zorluyoruz

Ayrica ben PSG ile Paredes pazarligina falan oturdugumuzu sanmiyorum

Muhtemelen oyle bir pazarlik donuyorsa Icardi + Paredes paketi icin donuyodur

Hatta bir tik abarti olacak ama PSG bu ikiliyi belese bile salabilir bence bunu zorluyoruz
erden timur gibi düşünmüşsün,haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt