- 6 Eylül 2014
- 94.385
- 65.135
- 4.608
Ne baskette transfer var ne futbolda. Cölde susuz kalmış gibiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış Alper yedekten girmeli artık. Gidelim bedava bambayi alalimŞ.ligi son listeleri bildirene kadar rashica beklenir yav. 8-10 milyon geçsinler 3,5 milyona paketlerler en son.
Adam deli gibi burayı istiyor.
O zamanın ingilteresinin iznini almadan nasıl kuruyorsun Ali? Eğer yanlış biliyorsam söyle herhangi bir bağımsızlık savaşı filan olmadı.Yanlis.
Avustralya'daki ilk Ingiliz kolonisi 1788'de kurulmus
Yani Avustralya ic islerinde bagimsizligi Victoria tahttayken almis diye Victoria mi kurmus oluyor ulkeyi
Stat sponsoruda 15 gün sonra aciklanir dedi 2 gün sonra aciklandiResmi yalanlama sorumlusu Emre Kaplan
Hocanin mentalitesinden bahsediyorum ben ya. Daha once %90 dedigim sekilde oynadi, bundan sonra da degisecegini sanmam. 3lu orta saha oynadigi illa olmustur ama bu kadar defansif 3luyle oynamaz. Hele hele sergio gibi defansif zaafi olan adamla bile bu kadar az gol yemisken yerine paredes alip ustune 3luye donmek mantikli degil, en azindan ligdeNasıl yok yav mükemmel bir hamle. Orta sahayı alan maçı alır. Kerem ve zaniolo çakılı kanat oyuncuları değil ki kerem 8-10 arasına kayıyor zaniolo da yardırıp yardımcı forvet gibi oluyor.
Bu üçlüde defansif değil dengeli bir orta saha olur. Oliviera oyun kurar torreira rakibe basar, bizim sahamızı da perades ile süpürürsün.
Tam Avrupa liglerinde bizi ezen orta saha üçlemesi. Kağıt üstünde yan yana olsalar da 2linin önlerinde +1 olarak oynayacağız. Değişimli oyuna uygun, ezilmeden.
Torreira-perades ikilisinin olduğu orta sahaya önlerine çift yönlü oynayabilen bir forvet arkası gerekli onu da şu dönemde bulamayız bulsak almak zor (Bi blas iyi giderdi misal)
Keza kanatların birinde de zaniolo var ve onun arkasını toparlayacak bir oyuncu gerekiyor.
Mevcut takımı anca bu üçlüyle dengeleriz.
Ha olivierayı okutur onun yerine iyi bir b2b alırız orayı bilemem tabiki.
Fenere filan gitmeyecek ne bu artistlik. Lazio filan alır onuZaha senin ben olmayan beynini
erden timur gibi düşünmüşsün,haklısınAyrica ben PSG ile Paredes pazarligina falan oturdugumuzu sanmiyorum
Muhtemelen oyle bir pazarlik donuyorsa Icardi + Paredes paketi icin donuyodur
Hatta bir tik abarti olacak ama PSG bu ikiliyi belese bile salabilir bence bunu zorluyoruz