Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Ne maçtı ne acaba eler miyiz diye aklımızdan geçmişti
Duygu somurusu yapma duyum paylas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burası gs forumu hatırlatırımSON DAKİKA - An itibariyle Real Madrid ile Barcelona, Arda Güler transferi için yarış halinde. Real Madrid transferi şimdi gerçekleştirip, Arda Güler'i Avrupa'da önemli bir kulübe kiralamayı planlıyor. (Marca)
barcelona ve real madridin fbde 1 sene dur teklfini reddetmişti arda,kalmak istemediği için.sevillayı istiyodu.şimdi real alıp sevillaya falan 11 garantisiyle kiralayabilir.
Özellikle haber aradağım yok ben buraya Mauro İcardi ile ilgili her haberi atıyorum.Olumlu veya olumsuz bu fark etmiyo.Heaaaa küfür işine geleceksek sen en iyisi beni engelle ben kendimi durduramam aksi 1 durumda..@Enis Savar ın zaha mesajları @Murat Durmaz seninde icardi italyaya gitsin diye özellikle haber araman ,getirip buraya koyman,15 milyonluk tazminata ragmen,italyan kulüpleri halleder,fifa icardi için özel madde cıkarır demen çok sinirimi bozmaya basladı.fbli yapmaz senin yaptıgını
şurda 2 keyif alak diyoruz,bu nedir ya.küfür edecegim artık
Duygu somurusu yapma duyum paylas
dostum lütfen küfürleşinÖzellikle haber aradağım yok ben buraya Mauro İcardi ile ilgili her haberi atıyorum.Olumlu veya olumsuz bu fark etmiyo.Heaaaa küfür işine geleceksek sen en iyisi beni engelle ben kendimi durduramam aksi 1 durumda..
İçinden canavar çıktı resmenÖzellikle haber aradağım yok ben buraya Mauro İcardi ile ilgili her haberi atıyorum.Olumlu veya olumsuz bu fark etmiyo.Heaaaa küfür işine geleceksek sen en iyisi beni engelle ben kendimi durduramam aksi 1 durumda..
malaga cıksaydı yari finaldeydik
10 dk icinde edilecek kavgaların cezası feramuza yazılacaktır
Raşit bile maximin derRashica ve Maximin arasında tercih yapsanız kimi seçerdiniz? ( maliyetler aynı )