Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - An itibariyle Real Madrid ile Barcelona, Arda Güler transferi için yarış halinde. Real Madrid transferi şimdi gerçekleştirip, Arda Güler'i Avrupa'da önemli bir kulübe kiralamayı planlıyor. (Marca)

barcelona ve real madridin fbde 1 sene dur teklfini reddetmişti arda,kalmak istemediği için.sevillayı istiyodu.şimdi real alıp sevillaya falan 11 garantisiyle kiralayabilir.

SON DAKİKA - An itibariyle Real Madrid ile Barcelona, Arda Güler transferi için yarış halinde. Real Madrid transferi şimdi gerçekleştirip, Arda Güler'i Avrupa'da önemli bir kulübe kiralamayı planlıyor. (Marca)

barcelona ve real madridin fbde 1 sene dur teklfini reddetmişti arda,kalmak istemediği için.sevillayı istiyodu.şimdi real alıp sevillaya falan 11 garantisiyle kiralayabilir.
burası gs forumu hatırlatırım

@Enis Savar ın zaha mesajları @Murat Durmaz seninde icardi italyaya gitsin diye özellikle haber araman ,getirip buraya koyman,15 milyonluk tazminata ragmen,italyan kulüpleri halleder,fifa icardi için özel madde cıkarır demen çok sinirimi bozmaya basladı.fbli yapmaz senin yaptıgını

şurda 2 keyif alak diyoruz,bu nedir ya.küfür edecegim artık
Özellikle haber aradağım yok ben buraya Mauro İcardi ile ilgili her haberi atıyorum.Olumlu veya olumsuz bu fark etmiyo.Heaaaa küfür işine geleceksek sen en iyisi beni engelle ben kendimi durduramam aksi 1 durumda..

Özellikle haber aradağım yok ben buraya Mauro İcardi ile ilgili her haberi atıyorum.Olumlu veya olumsuz bu fark etmiyo.Heaaaa küfür işine geleceksek sen en iyisi beni engelle ben kendimi durduramam aksi 1 durumda..
dostum lütfen küfürleşin
forumun buna ihtiyacı var

10 dk icinde edilecek kavgaların cezası feramuza yazılacaktır

Ajans 1905 ÖZEL | Başkan Dursun Özbek : "Mauro Icardi için çok uğraşıyoruz, inşallah taraftarın ve bizim istediğimiz olacak."

Başkan Dursun Özbek : "Galatasaraylılar merak etmesin herkes mutlu olacak, iyi futbolcular almak için uğraşıyor zaman alıyor! Sıradan isimlerin peşinde değiliz. Erden Timur'a ve yönetimimize güvensinler" AJANS 1905

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt