Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.973
- 73.502
- 5.188
Tam adslik transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sergen ne sacmaliyorsun. Haluk ile gokhan bizim takim icin birinci derece kaynak. Sponsorluk isini kimse bilmezken onlar soylediangelinonun alternatifi rogerio dersen millet bi tarafıyla güler size haluk ve gökhan angutları
Zaten olursa anca agustos ayinda 7.5a falan olur 13 falan vermeyizTorreira için 1 ay uğraşıldı en sonunda istenen bedel 18den 6ya düştü.
Alamasaydık 1 ay tek adama uğraştık 18 istiyorlar boşa zaman kaybı denirdi.
Transfer böyle bir şeydir, Angelino mevzusu da böyle.
Onun ciddi hali garipliğin zirvesi falandır geçen Ronaldoya laf ettim diye engeli yedim sanki portekizli beyefendi@Murat Durmaz 'ı daha önce bu kadar ciddi görmemiştim. Bu halleri beni fazlasıyla korkutuyor.

Sol bek falan bekleyebilir. Acil golcü lazım. Gelcek de takımı tanıyacak, hücumcuların meziyetlerini falan öğrenecek en kötü 1 ay sürer
Murat haklı bu konuda. Ronaldo ve ManU ile limitlerini yeterince zorladık bu sezon. Kotasını doldurdu adamOnun ciddi hali garipliğin zirvesi falandır geçen Ronaldoya laf ettim diye engeli yedim sanki portekizli beyefendi![]()

Valla aklima girdiler. Simdi Felix gelmezse yonetime eksi verecegimNormalde kadro iyi, kimse yangın yapmaz ama muhabirlere devamlı " muhteşem kadro" kurulacak diye haber pompalattilar, o zaman o kadroyu da kuracaklar, kuramayacaklarsa da büyük büyük laflar etmeyecekler,bu yönetimin en büyük eksisi ne kadar boş beleş muhabir varsa(rodop kadir Nevzat Serhan vs ) bunlara yakın davranmalari
Gs anayasası 42.madde böyle diyorarkadaşlar duyumcuyu küstürmeyin
sizden bir çıkarı yok
elinden geleni yapıyor
Ne alakası var yav Erden dürüstçe piyasa sorunlu dedi.Normalde kadro iyi, kimse yangın yapmaz ama muhabirlere devamlı " muhteşem kadro" kurulacak diye haber pompalattilar, o zaman o kadroyu da kuracaklar, kuramayacaklarsa da büyük büyük laflar etmeyecekler,bu yönetimin en büyük eksisi ne kadar boş beleş muhabir varsa(rodop kadir Nevzat Serhan vs ) bunlara yakın davranmalari
febenin zahaya toplamda 20 milyon euro gömeceğine inanıyor livakoviçli febe kadrona yazıyorsun biz herife 13 verince veremeyiz biz diyorsun aga ne iş ?13m biz bruma ve zaniolo gibi satilabilir oyunculara verdik.angelino falan daha sonra kime satacaksin imkani yok boyle bir transferin
sen yazınca anlıyolar anca abi.biz bunları koyuyoruz nato mermer nato kafalarTorreira için 1 ay uğraşıldı en sonunda istenen bedel 18den 6ya düştü.
Alamasaydık 1 ay tek adama uğraştık 18 istiyorlar boşa zaman kaybı denirdi.
Transfer böyle bir şeydir, Angelino mevzusu da böyle.
inanmıyorlarsa daGs anayasası 42.madde böyle diyor
Etkisiz olur, sırtı dönük oynamak zor işZanio ilk ön eleme macinda 9 no oynar mi