- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
o da öyle birifeben,n zahaya toplamda 20 milyon euro gömeceğine inanıyor livakoviçli febe kadrona yazıyorsun biz herife 13 verince veremeyiz biz diyorsun aga ne iş ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da öyle birifeben,n zahaya toplamda 20 milyon euro gömeceğine inanıyor livakoviçli febe kadrona yazıyorsun biz herife 13 verince veremeyiz biz diyorsun aga ne iş ?
Engeli kaldırdım cevap vereyim.Ronaldo'ya laf attığın için engellemedim.Senin her beğenmediğin 1 olayı veya 1 futbolcuyu ben beğeniyosam saygı göstermiyosun sürekli alıntılayarak laf atıyosun.En sonunda sövecektim ben de böyle 1 yola gittim.Tekrar engelliyorum..Onun ciddi hali garipliğin zirvesi falandır geçen Ronaldoya laf ettim diye engeli yedim sanki portekizli beyefendi![]()
Fb icin ne zaman kadro yaptim? Biz 26 yasinda angelinoya 13 falan vermeyiz mal degiliz.feben,n zahaya toplamda 20 milyon euro gömeceğine inanıyor livakoviçli febe kadrona yazıyorsun biz herife 13 verince veremeyiz biz diyorsun aga ne iş ?
En kötü kaynağı rtaşımızla tşk geçmiş olur Daha kötüsü yokinanmıyorlarsa da
saygı duysunlar
sanki herif 10+3 teklifini makatından atıyor
yapmayın
küstürmeyin
Etkisiz olur, sırtı dönük oynamak zor iş
angelinoya ihtiyac yok
Sinir harbinde bir maç izleyeceğiz anlaşılan
sibel can ile tanışma anımı anlatmısmıydım