Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun ciddi hali garipliğin zirvesi falandır geçen Ronaldoya laf ettim diye engeli yedim sanki portekizli beyefendi :asd:
Engeli kaldırdım cevap vereyim.Ronaldo'ya laf attığın için engellemedim.Senin her beğenmediğin 1 olayı veya 1 futbolcuyu ben beğeniyosam saygı göstermiyosun sürekli alıntılayarak laf atıyosun.En sonunda sövecektim ben de böyle 1 yola gittim.Tekrar engelliyorum..

200w.gif

Kıytırık bir takımla maç yapacağız diye ne tırstınız yahu... Torreira midtjö nelsson boey Abdül kazım barış Kerem hala bizde iken böyle acele etmenin anlamı yok... Bir forvet yeterli

torreirayı 18 milyonlardan 6ya almak büyük basarı.herif 25 gun beklemiş bunun için.angelino içinde bekler erden baba

Bu arada harbiden duyumculara sallamak saçma adamlar no name kişiler sonuçta bir çıkar için veya meslekleri gereği yapmıyor bunu. Dönem dönem yönetimlerde eş dost denk geliyor ki Şeref Aydın, Özgür Ayten medyanın bilmediklerini bilebiliyor belki de Melikşah rengimiz de öyle mesela Angelino işi oldu ama yarın X bir faktorden patlar bilemeyiz yani iyi kötü yazsın hani geliyodu hani soyleydi diye darlamanin manası ne adam duyduğunu yazmış sanki getirecem mi diyor adamı

Angelino kalitesinde bir bek almayacaksak Kazımcan’ın önünü kapatmaya gerek var mı? Ben Kazımcan’a güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum onunla rotasyona girebilecek 22-23 yaşında biri alınsa yeter

erden timur nerdeyse 1 haftadır yurt dısında ama bitane bile haber alamadılar adamdan.ne oldu yurt dısı işi o 2 kel bahsetmiyo,yarın yabancı basın yazar takiplesinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt