Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forum beni çıldırtacak, orta sahanda sergio, midstjo, berkan var orta saha öncelik olmamalı bizim bir an önce santrafor almamız lazim diyorum adam paredese bekliyor.
Zaniolo ve barışın orada idare edeceğini düşünüyor ama orta sahada sergionun idare edeceğini düşünmüyor.
Şu klasik Türk kafasindan çıkın ön elemeler maceralik yer değil idarelerle yürümez.
Sizin bu dediğinizi zamanında fener yapti alperle felan çıktı forvete cl ön elemesinden elendi ondan sonra santrafor aldı

Weghorst’u Okan Buruk istemiyor, bitti.

Tjk para falan da kazanmadı, oynadığı dönemdeki maaşını ödememiş oldu cüzi bir bedel ödedi zira daha fazlasını Aboubakar’a verdiler, esas kazanım o oldu ama yine de. Sighorsr kalsa bir halt olmazdı o mallardan.

Bugünün özetini geçebilecek renktaş var mı?.Kimi aldık kimi alamadık.

Bu da yanlış yaklaşım, 29 gol atmış adam o sezon. Gomis’e durup durduk yerde prim sözü veren Dursun Özbek’te temel suç da. Başkan bunu söylerse oyuncu da ister.

Rakiplerin en büyük sorunu santrafordu o sezon, mesela Negredo olmasa ya da Cenk gitmese belki TJK olacaktı. Soldado bizde Gomis Fenerde olsa belki onlar olacaktı.

Soldado, Gomis ve Negredo önerildi üç büyüklere de, Gomis’i olan şampiyon oldu.

%100 haklısınız oyuncular farklı olsa yüksek ihtimal olmayabilirdik o sezon Gomis yaptı hatta Gomisin futbolculuğuna bir şey demedim ama o sene yaptığı yanlıştı bu senede en kritik anda gereksiz su kaldırdı. Karagümrük maçında ihtiyaç varken yok oldu trip attı. Bu şampiyonlukta en az Icardi kadar pay sahibidir golleri olmasa sezon başı puan farkı çift hanelere çıkmak üzere olurdu ama karakter olarak sıkıntı çıkarıyor. 1 kere olsa tesadüf ama bambaşka konudan dahi çıkardı.

Gomisin futbolculuğuna bir şey demedim ama o sene yaptığı yanlıştı bu senede en kritik anda gereksiz su kaldırdı. Karagümrük maçında ihtiyaç varken yok oldu trip attı. Bu şampiyonlukta en az Icardi kadar pay sahibidir sezon başı puan farkı çift hanelere çıkmak üzereydi ama karakter olarak sıkıntı çıkarıyor. 1 kere olsa tesadüf ama bambaşka konudan dahi çıkardı.
Gomis değerli bir oyuncu, sene başında herkes gitsin yazarken kritik işler yapacağını belirtmiştim ve yaptı da ama oynamadığı sürece de sorun çıkarır adam bunun için yaşıyor çünkü. Yaptığı yanlış geçmişte de şimdi de ama bu bence onu kötü karakterli yapmaz, saçmaladığından çok kazandırdığı var çünkü.

Bu konu bir yana ben 17/18 özelinde yorum yaptım zaten, o dönem en büyük fark santraforumuzdu, diğerlerinden az gol katkısı almıştık maalesef.

Bu forum beni çıldırtacak, orta sahanda sergio, midstjo, berkan var orta saha öncelik olmamalı bizim bir an önce santrafor almamız lazim diyorum adam paredese bekliyor.
Zaniolo ve barışın orada idare edeceğini düşünüyor ama orta sahada sergionun idare edeceğini düşünmüyor.
Şu klasik Türk kafasindan çıkın ön elemeler maceralik yer değil idarelerle yürümez.
Sizin bu dediğinizi zamanında fener yapti alperle felan çıktı forvete cl ön elemesinden elendi ondan sonra santrafor aldı
Yahu şu dandik takım için alel acele forvet almaya gerek yok. Zaten takımın hedefi en az 2 santrafor almak. Bırakın iyisini ucuz fiyata almaya çalışsınlar. Oturmuş kadron ile bu turu bay la da götürürsün. Panik yapılacak bir durum yok ortada.

Tum vucudu nasil olacak adamin kicinin ayaginin kenari onde degilse nasil karar cikacak yine karmasa olacak bunun dogrusu ofsaytta ayak bacak kafa ondeyse bitmistir olmali
Top çizgiyi tamamen geçmediğinde nasıl geçmiş sayılmıyorsa bu da onun gibi olabilir. Oyuncunun rakibini tamamen geçip geçmediğine karar vermek topun çizgiyi geçip geçmediğine karar vermekten daha kolay olur.

Screenshot_13.webp

mavranın sırası mı!!

Bugün ve dün anladık ki İtalyanlar da halukları takip ediyor, haberi direkt kopyalıyorlar. Rogerio ve Parades haberleri için diyorum

Gomis değerli bir oyuncu, sene başında herkes gitsin yazarken kritik işler yapacağını belirtmiştim ve yaptı da ama oynamadığı sürece de sorun çıkarır adam bunun için yaşıyor çünkü. Yaptığı yanlış geçmişte de şimdi de ama bu bence onu kötü karakterli yapmaz, saçmaladığından çok kazandırdığı var çünkü.

Bu konu bir yana ben 17/18 özelinde yorum yaptım zaten, o dönem en büyük fark santraforumuzdu, diğerlerinden az gol katkısı almıştık maalesef.

Haklısınız Gomis konusunda yaptıkları çok daha büyük işler olunca olumsuzluklarını kapatıyor 2 tane direk şampiyonlukta pay sahibi o yüzden görmezden gelinebilir. Geçen senede geldikten sonra takıma nefes aldırdı o olmasa belki sezonda daha sıkıntı yaşayabilirdik.

Muhtemelen 17/18 sezonundan sonra gitmemiş olsa 0.5 m Euro daha versek belki CL gruplarından çıkacaktık hatta ligde de şampiyonluklara devam edecektik. O gitti Falcao + Diagne 50 m Euro mal oldu. Üstüne 18/19 da koskoca devre Eren’e kalmıştık.

2 hafta içinde santrafor ve sol bek alacağız noktasındayım ben hala. Esas tehlike aniden Nelsson ve Boey giderse yerleri hemen dolar mı muamma. Boey sakat mı hala o da ayrı mevzu.
Dübua yine sağ beki kotarır. Aslında ön elemeler de boey kalırsa sol beki de kotarır. Nelsson olayı biraz daha elzem bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt