Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depay ve klaassen nasıl olur?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samiyen haber in rezilliklerini de unutmadık
Screenshot_2023-07-01-01-59-56-402.webp

Olayın tamamen zor ve muhtemelen transfer sezonunun bitimine yakın sonuçlanacak kısmına gelirsek;

Kamada'ya ilgi var, çok sayıda talibi mevcut ben buraya düşeceğini düşünmüyorum, maddi talepleri 3.5 milyon euro maaş 5 milyon euro imza parası fakat para noktasında değil kendisi, proje noktasında ve CL oynamak istiyor. Temmuz ayını görelim (CL'de ne yapacağımıza ilişkin), o döneme kadar ikna olup başka bir takım ile imzalamamış durumda ise tekrar görüşeceğiz gibi. (Nagatomo'dan destek istendiği bilgisi de geldi)

Bir diğer isim ilginç şekilde Dybala, çıkış maddesi hepinizin malumu, söz konusu durum ikna etmek üzerine, yine çok çok zor bir transfer, ikna etmeyi başarabilecek miyiz göreceğiz. Pek sanmıyorum şu aşamada şahsen.

Ayrıca Oliviera ile ilgili gelişme var.

Olayın tamamen zor ve muhtemelen transfer sezonunun bitimine yakın sonuçlanacak kısmına gelirsek;

Kamada'ya ilgi var, çok sayıda talibi mevcut ben buraya düşeceğini düşünmüyorum, maddi talepleri 3.5 milyon euro maaş 5 milyon euro imza parası fakat para noktasında değil kendisi, proje noktasında CL oynamak istiyor. Temmuz ayını görelim (CL'de ne yapacağımıza ilişkin), o döneme kadar ikna olup başka bir takım ile imzalamamış durumda ise tekrar görüşeceğiz gibi. (Nagatomo'dan destek istendiği bilgisi de geldi)

Bir diğer isim ilginç şekilde Dybala, çıkış maddesi hepinizin malumu, söz konusu durum ikna etmek üzerine, yine çok çok zor bir transfer, ikna etmeyi başarabilecek miyiz göreceğiz. Pek sanmıyorum şu aşamada şahsen.

Zaha transferine duyum veren ifbli, bugun dybala icin Galatasaray durumuna sormus ve gelmeye sicaksa resmi temaslarina baslayacaklar dedi

Kamada'ya ilgi var, çok sayıda talibi mevcut ben buraya düşeceğini düşünmüyorum, maddi talepleri 3.5 milyon euro maaş 5 milyon euro imza parası fakat para noktasında değil kendisi, proje noktasında ve CL oynamak istiyor. Temmuz ayını görelim (CL'de ne yapacağımıza ilişkin), o döneme kadar ikna olup başka bir takım ile imzalamamış durumda ise tekrar görüşeceğiz gibi. (Nagatomo'dan destek istendiği bilgisi de geldi)

İkisi de gerçekçi hedefler değil, yönetim daha garanti yerlere gitmesi lazım

paredes işi ne oldu?

oliviera gsde mutsuzmuş

Oliviera ile ilgili durum şu 5 milyon euro küsur senelik maaş içeren Arabistan'dan teklif getirdi menajeri şuan belirsizlik hakim ancak rakam 6 küsur 7 milyon euroyu bulursa 3 yıllık şeklinde gelen bilgi 20-21 milyon euro para eder yani bu yaşına kadar belki kazanmıştır belki kazanmamıştır bu rakamı o zaman bizde bonservis kazanırız 3-5 milyon ne ise ancak bizim tarafımızdan baskı yok oyuncumuza yönelik aman git, aman kabul et gibi, biraz serbest bıraktık bu noktada bakalım ne yapacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt