Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
Depay ve klaassen nasıl olur?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon euroluk kısım ile ilgili net vade bilgisi yok elimde ama bir sezona yaymak gibi bir çalışma var dendi. Yaz transfer sezonu 4, devre arası 3, sezon sonu 3 gibi...5 yılda falan ödemeyeceksek bir beke nasıl 13 milyon verdiğimizi sorabiliyor muyuz renktaş @Melikşah Aydoğan
Efendim Züxrü :red:Melixah :red:

Olayın tamamen zor ve muhtemelen transfer sezonunun bitimine yakın sonuçlanacak kısmına gelirsek;
Kamada'ya ilgi var, çok sayıda talibi mevcut ben buraya düşeceğini düşünmüyorum, maddi talepleri 3.5 milyon euro maaş 5 milyon euro imza parası fakat para noktasında değil kendisi, proje noktasında CL oynamak istiyor. Temmuz ayını görelim (CL'de ne yapacağımıza ilişkin), o döneme kadar ikna olup başka bir takım ile imzalamamış durumda ise tekrar görüşeceğiz gibi. (Nagatomo'dan destek istendiği bilgisi de geldi)
Bir diğer isim ilginç şekilde Dybala, çıkış maddesi hepinizin malumu, söz konusu durum ikna etmek üzerine, yine çok çok zor bir transfer, ikna etmeyi başarabilecek miyiz göreceğiz. Pek sanmıyorum şu aşamada şahsen.
Ayrıca Oliviera ile ilgili gelişme var.
anlatalımBu transfermarkt'ın adminlerinden biriyle tanıştım. Anlattıklarını duysanız yuh dersiniz![]()
Olayın tamamen zor ve muhtemelen transfer sezonunun bitimine yakın sonuçlanacak kısmına gelirsek;
Kamada'ya ilgi var, çok sayıda talibi mevcut ben buraya düşeceğini düşünmüyorum, maddi talepleri 3.5 milyon euro maaş 5 milyon euro imza parası fakat para noktasında değil kendisi, proje noktasında ve CL oynamak istiyor. Temmuz ayını görelim (CL'de ne yapacağımıza ilişkin), o döneme kadar ikna olup başka bir takım ile imzalamamış durumda ise tekrar görüşeceğiz gibi. (Nagatomo'dan destek istendiği bilgisi de geldi)
Bir diğer isim ilginç şekilde Dybala, çıkış maddesi hepinizin malumu, söz konusu durum ikna etmek üzerine, yine çok çok zor bir transfer, ikna etmeyi başarabilecek miyiz göreceğiz. Pek sanmıyorum şu aşamada şahsen.
paredes işi ne oldu?Olayın tamamen zor ve muhtemelen transfer sezonunun bitimine yakın sonuçlanacak kısmına gelirsek;
Kamada'ya ilgi var, çok sayıda talibi mevcut ben buraya düşeceğini düşünmüyorum, maddi talepleri 3.5 milyon euro maaş 5 milyon euro imza parası fakat para noktasında değil kendisi, proje noktasında ve CL oynamak istiyor. Temmuz ayını görelim (CL'de ne yapacağımıza ilişkin), o döneme kadar ikna olup başka bir takım ile imzalamamış durumda ise tekrar görüşeceğiz gibi. (Nagatomo'dan destek istendiği bilgisi de geldi)
paredes işi ne oldu?
Bu şekilde Paredes işi, sorun yok sadece küçük detaylar üç aşağı beş yukarı çözüldü çözülecek.
Çocuk yemin ettirdi ya. 24 yaşında bir veletanlatalım
Bu şekilde Paredes işi, sorun yok sadece küçük detaylar üç aşağı beş yukarı çözüldü çözülecek.