Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliviera ile ilgili durum şu 5 milyon euro küsur senelik maaş içeren Arabistan'dan teklif getirdi menajeri şuan belirsizlik hakim ancak rakam 6 küsur 7 milyon euroyu bulursa 3 yıllık şeklinde gelen bilgi 20-21 milyon euro para eder yani bu yaşına kadar belki kazanmıştır belki kazanmamıştır bu rakamı o zaman bizde bonservis kazanırız 3-5 milyon ne ise ancak bizim tarafımızdan baskı yok oyuncumuza yönelik aman git, aman kabul et gibi, biraz serbest bıraktık bu noktada bakalım ne yapacak...
Sen de mi duyumcu oldun

CL ön elemeleri o kadar önemli ki play off'una kalsan bile 11 milyon euro kazaniyormuşsun.
Hiç sürprize yer vermeden bir tane santrafor almamiz lazım.

Geçen sezonun transferi aldatıcı olur, geçen sezon avrupa da değildik ve Türkiye de transfer geç kapandi avrupaya göre, bir çok yıldızı öyle getirdik

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mert müldürü kuşlara kaptırırsak çok üzülürüm

bir de rogerio geleceğine telles gelsin en azından camiayı tanıyor

Tamam bende güveniyorum Erden Timura ve yönetiminize, geçen sene yaptıkları ortada, zerre kuşku duymuyorum vizyonlarından, fakat şöyle bir durum var, armudun sapı üzümün çöpü derken, ve ayrıca şu Arapların transfer döneminin uzun olması derken çok ta beklememk gerekir. Bakın görürsünüz transfer döneminin son günlerinde kuduz köpek gibim saldırcaklar sağa sola. Geçen seneki gibi son dakkaları beklemek yanlış bir strateji bence. Mevcut takımımız zaten taş gibi, mevcutu koru 2-3 üst seviye takviye yap bitti gitti. Madem Parades olayı bukadar gelişti alın arkadaş bunun bi tık üstüne araplar milyar veriyor. Çok ta eveleyip gevelemeyin yahu. Geçen sene öyle oldu diye her sene aynı olacak değil be kardeşim. Bu kadar para kazandık rekor kırdık diyonuz bu dönemde de son saniyeleri bekletmeyin yahu.

Ben burada sadece bizimkilerin beklediğini düşünmüyorum. Gittiğimiz oyuncular, menajerleri, aileleri de acaba Araplar bize gelir mi diye düşündükleri için aa tamam Galatasaray hemen gelirim demiyorlardır. Bunun önüne geçmen için çok sağlam maddi bir güç lazım ama şu anda Araplarla yarışacak bir maddi gücümüz yok.
Ya da idealist, Avrupa’da kalmak isteyen oyuncular bulucaz da Avrupadaki maaş beklentisi bile başka noktaya evrildi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha önceki transfer sezonlarına göre tuhaf bir rahatlık var içimde.
"In Erden we trust" modundayım....

Tamamen tutarsiz isler. 7-8m euroya guney amerikadan wonderkid sol bek indiririz
25 milyon bek için serbest kalma maddesi iyi. Neyin peşindeyiz ya anlamıyorum ki. Adamlar bu tür oyunculara para vermeden çözmek istiyorlar.
Güney Amerika’dan 7 milyona zar atıp tutarsa max 13 milyon Euro kar edeceğine ne vereceği belli Avrupa görmüş adama 13 verip sonraki potansiyel satışından 12 milyon kar etmenin neresi yanlış.
İkincisi birincisinden daha olası kazanç.

Rogerioyu merak edip izledim şimdi YouTube videolarında söylendiği gibi kötü değil bence defansı oldukça iyi topla ileride çıkıyor driblingide var ortaları idare eder takımı biraz piç etmiş açtığı ortaları

Tamam bende güveniyorum Erden Timura ve yönetiminize, geçen sene yaptıkları ortada, zerre kuşku duymuyorum vizyonlarından, fakat şöyle bir durum var, armudun sapı üzümün çöpü derken, ve ayrıca şu Arapların transfer döneminin uzun olması derken çok ta beklememk gerekir. Bakın görürsünüz transfer döneminin son günlerinde kuduz köpek gibim saldırcaklar sağa sola. Geçen seneki gibi son dakkaları beklemek yanlış bir strateji bence. Mevcut takımımız zaten taş gibi, mevcutu koru 2-3 üst seviye takviye yap bitti gitti. Madem Parades olayı bukadar gelişti alın arkadaş bunun bi tık üstüne araplar milyar veriyor. Çok ta eveleyip gevelemeyin yahu. Geçen sene öyle oldu diye her sene aynı olacak değil be kardeşim. Bu kadar para kazandık rekor kırdık diyonuz bu dönemde de son saniyeleri bekletmeyin yahu.
Renktaş, Arsenal'in Tottenham'ın ilgilendiği yerde kadroyu korumak öyle kolay olmuyor. Hepimiz kadroyu korumak istiyoruz da muhtemelen olmayacak bu. Oyuncu alma işi zaten çetrefilli, sadece Araplar da değil Ingilizler Italyanlar da piyasayı katlettiler. Şu an ilgilendiğimiz oyuncularin çoğunda rakip takım olarak Lazio Roma Milanın falan adı geçiyor ki bunlarla baş etmemiz normal şartlarda imkansız yakın hem maddi guc hem de çekicilik olarak. Daha düşük seviye oyuncularla ilgilensek çoğumuz burun kıvırmaya başlarız. Lafın kısası sabretmek zorundayız şu an.

brezilyalı bir bekin çok çok kötü olma ihtimali yok

minimumu vasatdır

hiç izlemedim ama bu kural şaşmaz ağa

telles türk olsa bal liginde oynayacak adam sırf brezilyalı diye manu gördü

brezilyalı bek işi sağlama almaktır

bence solbekin hiç ama hiç aceleside yok

kazımcan belli bir standarta geldi

son gün dahi olsa angelino kovalanmalı

bizim acilinden forvete ihtiyacımız var

aloooooo yönetim takımda forvet yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt