Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliviera ile ilgili durum şu 5 milyon euro küsur senelik maaş içeren Arabistan'dan teklif getirdi menajeri şuan belirsizlik hakim ancak rakam 6 küsur 7 milyon euroyu bulursa 3 yıllık şeklinde gelen bilgi 20-21 milyon euro para eder yani bu yaşına kadar belki kazanmıştır belki kazanmamıştır bu rakamı o zaman bizde bonservis kazanırız 3-5 milyon ne ise ancak bizim tarafımızdan baskı yok oyuncumuza yönelik aman git, aman kabul et gibi, biraz serbest bıraktık bu noktada bakalım ne yapacak...
GİTSİN YA

iyidir arabistan

Bu arada Zaha hakikaten İFB'ye doğru.

5-6 milyon euro imza, 7 milyon euro maaş şeklinde bana gelen maliyeti, gemileri yakmışlar, iyice sapıttılar. Yıllık maaş farklı gösterilecek tabi ki bir kısmı kulüp bir kısmı el altı şeklinde.

5-6 milyon euro imza, 7 milyon euro maaş şeklinde bana gelen maliyeti, gemileri yakmışlar, iyice sapıttılar. Yıllık maaş farklı gösterilecek tabi ki bir kısmı kulüp bir kısmı el altı şeklinde.
bjk'yi de kısaca konuşup programı kapatalım

Merhaba dostum, twitter da gezerken bu hesap gözume çarptı, seninle aynı bilgileri veriyor.

Senin hesabın mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son olarak Boey oyuncularımız içinde gitmeye en istekli olanı ancak ilk hedef ikna edip sözleşme yenileyip serbest kalma bedelini artırmak ve seneye CL oynatıp, milli takıma çağırılması ile birlikte seni satalım teklifi var masada sadece şu ilginç bir detay Boey elit bir kulübe transfer olmak istiyor.

Satılmadan Boey ve Nelsson'un yerlerine takviye yapılmayacak, ilk hedef ikna edip tutmak, yönetim nezdinde gözden çıkarılan ilk isim Zaniolo (tabi ki bahsettiğim rakamlar yönüyle 30+ teklif kapsamında) ancak onun da kalma yönünde tavır göstermesi durumu var ilginç, bakalım günler ne gösterecek.

Juventus transfer sezonun sonuna kadar Zaniolo'yu alır bizden.Şimdiden 25leri gördüler Chiesa'yı sattıktan sonra mecbur gelecekler kapımıza

Yönetmin ağırdan alması normal.İcardi,Torreira kalitesinde adamlar transfer döneminin başında sana normal maliyetlerle gelmez.Angelinoyu beklersek bence transfer sezonunun sonuna doğru 7-8 m euroya bitirebiliriz keza Rashica da 6-7m euroya biter yeterli sabır gösterilirse.Şimdi almaya kalksan 10ar milyon eurodan fazla ödemek zorunda kalırsın.Şampiyonlar ligine kalırsak zaten inanılmaz fırsatlar çıkacak önümüze belki de Joao Felix ya da o ayarda bi adam kiralayabileceğiz/alabileceğiz bekleyip görmek lazım.

Yönetmin ağırdan alması normal.İcardi,Torreira kalitesinde adamlar transfer döneminin başında sana normal maliyetlerle gelmez.Angelinoyu beklersek bence transfer sezonunun sonuna doğru 7-8 m euroya bitirebiliriz keza Rashica da 6-7m euroya biter yeterli sabır gösterilirse.Şimdi almaya kalksan 10ar milyon eurodan fazla ödemek zorunda kalırsın.Şampiyonlar ligine kalırsak zaten inanılmaz fırsatlar çıkacak önümüze belki de Joao Felix ya da o ayarda bi adam kiralayabileceğiz/alabileceğiz bekleyip görmek lazım.
180 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması yaptık hala fakirler gibi eylülü mü beklicez transfer yapmak icin?

180 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması yaptık hala fakirler gibi eylülü mü beklicez transfer yapmak icin?

Senelik 15 taş çatlasın 20m euro toplam anlaşma bizim takım maaş gideri 40-45m euro.Gidip sol beki geçtim herhangi bir oyuncuya şak diye 14-15m euro verecek durumumuz yok.Zaniolo istisnaydı o işe de al-sat yapmak için girdik muhtemelen.

Duyumcuların olmasını severim, ilgiyle takip ederim ancak hayırlı olsun vs söylemlerine girilmesi doğru değil bence. Bi ara burda uçakçı abi vardı sabah akşam Banegayı aldık diye dolanıyordu gördük sonucunu. Yani kesin dille konuşmamak en iyisidir.

Daha iyisi gelmeden oliviera bırakmayalım bence

Senelik 15 taş çatlasın 20m euro toplam anlaşma bizim takım maaş gideri 40-45m euro.Gidip sol beki geçtim herhangi bir oyuncuya şak diye 14-15m euro verecek durumumuz yok.Zaniolo istisnaydı o işe de al-sat yapmak için girdik muhtemelen.
senelik 36 milyon yapıyor sadece stadyum. 7 milyon forma var. diger sponsorluklarla birlikte yaklaşık 50 milyon yıllık sadece sponsorluk geliri var.

boey, nelsson ve zaniolodan 80 geliyor. diger satışlarla birlikte 100 desek toplam 150 milyon yapıyor. elimizde 150 milyon nakit parayla transfer yapamıyorsak kapatalım kulubu.

Duyumcuların olmasını severim, ilgiyle takip ederim ancak hayırlı olsun vs söylemlerine girilmesi doğru değil bence. Bi ara burda uçakçı abi vardı sabah akşam Banegayı aldık diye dolanıyordu gördük sonucunu. Yani kesin dille konuşmamak en iyisidir.
kesin dille konuşmayınca da kıvırma payı bırakıyor diyorlar. kesin dille konuşmak lazım.

Tamam bende güveniyorum Erden Timura ve yönetiminize, geçen sene yaptıkları ortada, zerre kuşku duymuyorum vizyonlarından, fakat şöyle bir durum var, armudun sapı üzümün çöpü derken, ve ayrıca şu Arapların transfer döneminin uzun olması derken çok ta beklememk gerekir. Bakın görürsünüz transfer döneminin son günlerinde kuduz köpek gibim saldırcaklar sağa sola. Geçen seneki gibi son dakkaları beklemek yanlış bir strateji bence. Mevcut takımımız zaten taş gibi, mevcutu koru 2-3 üst seviye takviye yap bitti gitti. Madem Parades olayı bukadar gelişti alın arkadaş bunun bi tık üstüne araplar milyar veriyor. Çok ta eveleyip gevelemeyin yahu. Geçen sene öyle oldu diye her sene aynı olacak değil be kardeşim. Bu kadar para kazandık rekor kırdık diyonuz bu dönemde de son saniyeleri bekletmeyin yahu.

Oliviera ile ilgili durum şu 5 milyon euro küsur senelik maaş içeren Arabistan'dan teklif getirdi menajeri şuan belirsizlik hakim ancak rakam 6 küsur 7 milyon euroyu bulursa 3 yıllık şeklinde gelen bilgi 20-21 milyon euro para eder yani bu yaşına kadar belki kazanmıştır belki kazanmamıştır bu rakamı o zaman bizde bonservis kazanırız 3-5 milyon ne ise ancak bizim tarafımızdan baskı yok oyuncumuza yönelik aman git, aman kabul et gibi, biraz serbest bıraktık bu noktada bakalım ne yapacak...
Meliksah, oyle bir mesaj atiyorsun ki gitse de bilmiş oluyorsun gitmese de bilmiş oluyorsun 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt