Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.914
- 11.248
- 1.838
3 yılı kaldı. sıksın dişini biraz.oliviera gsde mutsuzmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yılı kaldı. sıksın dişini biraz.oliviera gsde mutsuzmuş
GİTSİN YAOliviera ile ilgili durum şu 5 milyon euro küsur senelik maaş içeren Arabistan'dan teklif getirdi menajeri şuan belirsizlik hakim ancak rakam 6 küsur 7 milyon euroyu bulursa 3 yıllık şeklinde gelen bilgi 20-21 milyon euro para eder yani bu yaşına kadar belki kazanmıştır belki kazanmamıştır bu rakamı o zaman bizde bonservis kazanırız 3-5 milyon ne ise ancak bizim tarafımızdan baskı yok oyuncumuza yönelik aman git, aman kabul et gibi, biraz serbest bıraktık bu noktada bakalım ne yapacak...
bjk'yi de kısaca konuşup programı kapatalımBu arada Zaha hakikaten İFB'ye doğru.
5-6 milyon euro imza, 7 milyon euro maaş şeklinde bana gelen maliyeti, gemileri yakmışlar, iyice sapıttılar. Yıllık maaş farklı gösterilecek tabi ki bir kısmı kulüp bir kısmı el altı şeklinde.
Bu arada Zaha hakikaten İFB'ye doğru.
5-6 milyon euro imza, 7 milyon euro maaş şeklinde bana gelen maliyeti, gemileri yakmışlar, iyice sapıttılar. Yıllık maaş farklı gösterilecek tabi ki bir kısmı kulüp bir kısmı el altı şeklinde.
Hayır değil ben böyle bir şey yapmıyorum, bu tarz bir hesabım yok.Merhaba dostum, twitter da gezerken bu hesap gözume çarptı, seninle aynı bilgileri veriyor.
Senin hesabın mı?
x.com
twitter.com
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır değil ben böyle bir şey yapmıyorum, bu tarz bir hesabım yok.
180 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması yaptık hala fakirler gibi eylülü mü beklicez transfer yapmak icin?Yönetmin ağırdan alması normal.İcardi,Torreira kalitesinde adamlar transfer döneminin başında sana normal maliyetlerle gelmez.Angelinoyu beklersek bence transfer sezonunun sonuna doğru 7-8 m euroya bitirebiliriz keza Rashica da 6-7m euroya biter yeterli sabır gösterilirse.Şimdi almaya kalksan 10ar milyon eurodan fazla ödemek zorunda kalırsın.Şampiyonlar ligine kalırsak zaten inanılmaz fırsatlar çıkacak önümüze belki de Joao Felix ya da o ayarda bi adam kiralayabileceğiz/alabileceğiz bekleyip görmek lazım.
180 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması yaptık hala fakirler gibi eylülü mü beklicez transfer yapmak icin?
senelik 36 milyon yapıyor sadece stadyum. 7 milyon forma var. diger sponsorluklarla birlikte yaklaşık 50 milyon yıllık sadece sponsorluk geliri var.Senelik 15 taş çatlasın 20m euro toplam anlaşma bizim takım maaş gideri 40-45m euro.Gidip sol beki geçtim herhangi bir oyuncuya şak diye 14-15m euro verecek durumumuz yok.Zaniolo istisnaydı o işe de al-sat yapmak için girdik muhtemelen.
kesin dille konuşmayınca da kıvırma payı bırakıyor diyorlar. kesin dille konuşmak lazım.Duyumcuların olmasını severim, ilgiyle takip ederim ancak hayırlı olsun vs söylemlerine girilmesi doğru değil bence. Bi ara burda uçakçı abi vardı sabah akşam Banegayı aldık diye dolanıyordu gördük sonucunu. Yani kesin dille konuşmamak en iyisidir.
Meliksah, oyle bir mesaj atiyorsun ki gitse de bilmiş oluyorsun gitmese de bilmiş oluyorsunOliviera ile ilgili durum şu 5 milyon euro küsur senelik maaş içeren Arabistan'dan teklif getirdi menajeri şuan belirsizlik hakim ancak rakam 6 küsur 7 milyon euroyu bulursa 3 yıllık şeklinde gelen bilgi 20-21 milyon euro para eder yani bu yaşına kadar belki kazanmıştır belki kazanmamıştır bu rakamı o zaman bizde bonservis kazanırız 3-5 milyon ne ise ancak bizim tarafımızdan baskı yok oyuncumuza yönelik aman git, aman kabul et gibi, biraz serbest bıraktık bu noktada bakalım ne yapacak...