Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica daha iyi bir takim oyuncusu bundan.

Bamba daha iyi dribbling yapar ve hucum yonu daha iyi bence.

Hangisi takima daha faydali olur dersek diger oyunculara bakarak analiz yapmak daha dogru. Tek tek oyunculari ele almaktan ziyade hangi pozisyonda ve kimimle oynayacagini, ondan ne yapilmasi gerektigini ele almak lazim. Eger yabanci kurali kalkmis olsaydi ve Kerem suan satilabilir konumunda olsa (iyi paraya) o zaman Bamba sol tarafa cekilirdi mesela. Ama Kerem ve Zaniolo varken, Bamba dogru bir tercih olmayabilir.
Barış rashisca stilinde oynar diye diyorum. Bonservis vermeye gerek yok ona. O parayı diğer bölgelere harcarsin

Barış rashisca stilinde oynar diye diyorum. Bonservis vermeye gerek yok ona. O parayı diğer bölgelere harcarsin
Baris ile Rashica kiyaslanmasi suan cok yersiz. Baris, Rashica'nin yaptiklarini yapamaz simdilik ve ayni takim oyununu beceremez. Onun daha cok calismasi gerek.

Rashica geçen sene
Buna göre 2022-2023 sezonu için futbolcuya net 1.500.000 EUR ücret ödenecektir.
şöyle 3.5 bons, 1.3 maaşla taklaya getirsek efsane iş yapmış oluruz.

Baris ile Rashica kiyaslanmasi suan cok yersiz. Baris, Rashica'nin yaptiklarini yapamaz simdilik ve ayni takim oyununu beceremez. Onun daha cok calismasi gerek.
Bu rashisca çok abartildi diye düşünmekteyim faydası oldu ama olmazsa olmaz diyemeyecegim yinede sana saygı duyuyorum

barcelona
barça tv'yi kapatmış

3 yerli konusunda dursun özbek’e çıktığı her yayında uğurcan sorulduğunda gülüp soruya cevap vermemesi ilgimiz olduğunu belli ediyor. bana kalırsa sol bek durumuna göre netleşecek bu konu. eğer angelino veya tavares gibi belli bir seviyenin üstüne oyuncu alınmazsa o bölge için kazımcan as olarak düşünülüyor bence...

Bu rashisca çok abartildi diye düşünmekteyim faydası oldu ama olmazsa olmaz diyemeyecegim yinede sana saygı duyuyorum

Rashica olmazsa olmaz değil de yerine koyacağın kanat oyuncusunun benzer özellikleri olmalı. Kerem içeri girerek oyun kurucu modunda oynuyor, dolayısıyla çizgiyi iyi kullanan oyun konsantrasyonu yüksek bir kanat lazım. Rashica gelmesin şu gelsin denilen hiçbir oyuncu uygun profilde değil gördüğüm kadarıyla.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt