Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1688211253944.webp

Farkı arttırmak için güzel kontra oyuncusu lazım m. Bomboş bambayi alin öyle büyük ucretide yok. Geçen sene bu sorunu yaşadık. Tek farklı çok maç bitti
Kesinlikle herkez diyor rashica Kerem Zaniolo var ama elimizde birtane bile onyekuru Rodrigez tarzı adam olsa geçen sene 1-0 2-0 biten maçların çoğu 4-5 olurdu 3-0 son fener maçı mesela bi onyekuru Rodrigez olsa 5 lik olurdu

eyüp aydın,can uzun ve yusuf kabadayıdan haber yok

Speys odasında yine birbirine girdiler bu mallarr : yarısı ardaya sövüyor yarisi arda kulübe para kazandırdi diyor birbirlerine girdiler küfürler havada uçuşuyor:))

Kesinlikle herkez diyor rashica Kerem Zaniolo var ama elimizde birtane bile onyekuru Rodrigez tarzı adam olsa geçen sene 1-0 2-0 biten maçların çoğu 4-5 olurdu 3-0 son fener maçı mesela bi onyekuru Rodrigez olsa 5 lik olurdu
Baris Alper o tarz oyuncu olabilir, gelisime acik oyuncu hiz var ve Rodriguez ve onye aksine fizigi de var

gs duyumcuları:

arkadaşlar şuana kadar ne dediysek çıktı mı ? çıktı..
şimdide bombayı patlatıyorum
gs 1 solbek 1 orta saha 1 forvet alacak ''en az''.
isimler daha iyisi için bekletiliyor.
bu arada söz konusu oyuncular ''insan'' , bu bilgiyide benim farkımla öğreniyorsunuz direkt yetkili kişiden teyitli.
oyuncular ya ingiltere ya italya ya fransa ya almanya dan gelecek.

Forvetede Antonio gibi sptinter oyuncu al maçları çok kolay kazan. Eziyet çektik resmen

kamadayı izlemedim.dybala veya joao felix bekliyorum
Joao Felix ve Dybala tabi ki başka bir seviye ama Kamada oyun kalitesi olarak onlardan aşağı kalmaz çok rahat adam geçiyor duran top ve asist anlamında ihtiyacımız olan herşeyi karşılar.Felipe Lincoln den sonra göze hoş gelen 10 numara ihtiyacini karşılar.

Barış bu şekilde devam edip üstüne koyarak giderse 3-4 sezon kanat aratmaz bize keremden falan daha yetenekli buluyorum bende
Kerem'den daha yetenekli derken? Barış yeteneğinden ziyade atletizm ve patlayacılığıyla fark yaratan bir adam. Eksikliği ise yetenek setinin kısıtlı olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt