- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
https://twitter.com/search?q= galatasaray&src=typed_query&f=live bos twit atanlar olmasa haber yakalarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylediklerini dedik Veli kimliğini değilÖZELDEN YAZINCA YEMİN BOZULMUYORMUŞ :XDDD
Kesinlikle herkez diyor rashica Kerem Zaniolo var ama elimizde birtane bile onyekuru Rodrigez tarzı adam olsa geçen sene 1-0 2-0 biten maçların çoğu 4-5 olurdu 3-0 son fener maçı mesela bi onyekuru Rodrigez olsa 5 lik olurduFarkı arttırmak için güzel kontra oyuncusu lazım m. Bomboş bambayi alin öyle büyük ucretide yok. Geçen sene bu sorunu yaşadık. Tek farklı çok maç bitti
Baris Alper o tarz oyuncu olabilir, gelisime acik oyuncu hiz var ve Rodriguez ve onye aksine fizigi de varKesinlikle herkez diyor rashica Kerem Zaniolo var ama elimizde birtane bile onyekuru Rodrigez tarzı adam olsa geçen sene 1-0 2-0 biten maçların çoğu 4-5 olurdu 3-0 son fener maçı mesela bi onyekuru Rodrigez olsa 5 lik olurdu
fbjk leşBunu nasil hesapladin Vasfdaş
Barış bu şekilde devam edip üstüne koyarak giderse 3-4 sezon kanat aratmaz bize keremden falan daha yetenekli buluyorum bendeBaris Alper o tarz oyuncu olabilir, gelisime acik oyuncu hiz var ve Rodriguez ve onye aksine fizigi de var
Forvetede Antonio gibi sptinter oyuncu al maçları çok kolay kazan. Eziyet çektik resmenKesinlikle herkez diyor rashica Kerem Zaniolo var ama elimizde birtane bile onyekuru Rodrigez tarzı adam olsa geçen sene 1-0 2-0 biten maçların çoğu 4-5 olurdu 3-0 son fener maçı mesela bi onyekuru Rodrigez olsa 5 lik olurdu
Joao Felix ve Dybala tabi ki başka bir seviye ama Kamada oyun kalitesi olarak onlardan aşağı kalmaz çok rahat adam geçiyor duran top ve asist anlamında ihtiyacımız olan herşeyi karşılar.Felipe Lincoln den sonra göze hoş gelen 10 numara ihtiyacini karşılar.kamadayı izlemedim.dybala veya joao felix bekliyorum
Kerem'den daha yetenekli derken? Barış yeteneğinden ziyade atletizm ve patlayacılığıyla fark yaratan bir adam. Eksikliği ise yetenek setinin kısıtlı olması.Barış bu şekilde devam edip üstüne koyarak giderse 3-4 sezon kanat aratmaz bize keremden falan daha yetenekli buluyorum bende