Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.508
- 8.981
- 2.518
Michail Antonio mu geliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersi ben gençlerden yanayım. Herhalde burda çok az kişi Gs Tv açıp gençlerin maçlarını izliyordur. Bende elimden geldiğince izliyorum. Mesela Ali Turap ve Efe inşAllah bu sene rotasyonda olurlar.her kötü oynadığımız ve gençlerin yer aldığı maçtan sonra çoğu taraftar
Avusturya daki maca gitmeyi düsünüyorum
Halit burada genele konuştun ben de genele cevap verdim.Tam tersi ben gençlerden yanayım. Herhalde burda çok az kişi Gs Tv açıp gençlerin maçlarını izliyordur. Bende elimden geldiğince izliyorum. Mesela Ali Turap ve Efe inşAllah bu sene rotasyonda olurlar.
Sev sevme Arda özel bir yetenek. B*k atmaya gerek yok. Bizde olsa pamuklara sarardık. Başarılı da olacaktık.
Keşke gelsinde abartıp abartmadığımı görelim. Aboubakar bile fiziğiyle neler yapıyor Antonio boş adam değilabartmayalım
bizde arda gibi adam 20 sene önce çıktı en son. cıkarsa överiz.O yüzden kendi evlatlarımızı itin bir tarafına sokup, Arda övüyoruz
Kendi yağıyla yaptın mı muthis bir tat oluyor çok iyi geldi bunyemeKolpacılar kavurmaya gömüldü kesin
Kaçirdim o halde. Ailemle gitmeyi planliyordum ama yanlis hatirlamiyorsam son viyana macinda tatsizliklar çikmisti o yüzden biraz tereddüt ettim. Neyse artik cok gecAustria wien macini diyorsan biletler bitti ben bi tane zor kaptim
abubakar ın iyi bir bitiriciliği de mevcutKeşke gelsinde abartıp abartmadığımı görelim. Aboubakar bile fiziğiyle neler yapıyor Antonio boş adam değil
Sen evli misin yavKaçirdim o halde. Ailemle gitmeyi planliyordum ama yanlis hatirlamiyorsam son viyana macinda tatsizliklar çikmisti o yüzden biraz tereddüt ettim. Neyse artik cok gec![]()
max 15 gol atar. ona da delik desik etmek denmez.Keşke gelsinde abartıp abartmadığımı görelim. Aboubakar bile fiziğiyle neler yapıyor Antonio boş adam değil
Evet gecen hafta evlendimSen evli misin yav
abubakar ın iyi bir bitiriciliği de mevcut
Evet gecen hafta evlendim
Yedek golcü için 15 yeterli renkdaş. 15 gol 2-3 asist oynasa daha ne isterizmax 15 gol atar. ona da delik desik etmek denmez.