Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni de alıcakttın sanıırrım ???Kaçirdim o halde. Ailemle gitmeyi planliyordum ama yanlis hatirlamiyorsam son viyana macinda tatsizliklar çikmisti o yüzden biraz tereddüt ettim. Neyse artik cok gec![]()
ALLAHHH
Söz ettirme bir kaç defans oyuncusuna fiziksel üstünlük kurmaksa bir tane güreşçi alalım, daha az para veririz.Bitiriciliği iyi evet ancak Okaka bile adından söz ettirdi kariyerinde gol atamıyordu adam
Planlarima dahildinbeni de alıcakttın sanıırrım ???
??Söz ettirme bir kaç defans oyuncusuna fiziksel üstünlük kurmaksa bir tane güreşçi alalım, daha az para veririz.
Okaka nın başak performansı; şu performansı Gs de yapan adamı asarlar
Ekli dosyayı görüntüle 208483
Nedense Kolpa Kemal adinda biri evlendi deyince pek inandirici gelmiyor umarim evlendigin kisiye once kendini iyi tanitmisindirEvet gecen hafta evlendim
Antonio bu ligi öper kardeşim ne okakasi. Un çuvalı o herif
Yok sana demedim zaten o kendini biliyordurOkaka ile kıyaslamadım. Okaka gibi hiç bir yerde tutunamayan adam fiziğiyle ligde iş yaptı Antonio içinden geçer diyorum
Sadece öpmeklede bırakmaz o çok övülen abubakarı sağ kucağına 37 lik dzekoyu sol kucağına alır en az 15 20 gol atar.Bu lige göre çok ama.cok güçlü adam.Hatta abartmayalım bizdeki prime.gomisten bile daha güçlü ve daha teknik biriAntonio bu ligi öper kardeşim ne okakasi. Un çuvalı o herif
Planlarima dahildin
Gomis 37 yaşında. Az şans vermesi kötü olduğu için olabilir mi?Emreli dönemi saymıyorum,Emre Okakaya az şans verdi 10-15 dakika aldı oyuna. Bir önceki sene 12 gol 3 asist forvet için iyi Gomis kaç tane attı sanki