Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.915
- 11.248
- 1.838
Yedek golcü için 15 yeterli renkdaş. 15 gol 2-3 asist oynasa daha ne isteriz
ilk 11 oynarsa 15 dedim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek golcü için 15 yeterli renkdaş. 15 gol 2-3 asist oynasa daha ne isteriz
Diagne bu ligde her sene 20 üstü atiyorilk 11 oynarsa 15 dedim ben
abartmayalımAntonio bu ligi öper kardeşim ne okakasi. Un çuvalı o herif
Diagne premier ligde topa zor dokunurAntonio vasat gibi yav, bir Diagne’den çok mu daha iyi?
abartmayalımSadece öpmeklede bırakmaz o çok övülen abubakarı sağ kucağına 37 lik dzekoyu sol kucağına alır en az 15 20 gol atar.Bu lige göre çok ama.cok güçlü adam.Hatta abartmayalım bizdeki prime.gomisten bile daha güçlü ve daha teknik biri
Ben zaten Okakanın kötü olduğunu başta belirttim en kötüsünden örnek vererek yola çıktım. Kötüsü bunu yapıyor daha iyisi neler yapmaz anlamında. Gol vuruşlarından bahsediyorsunuzda Gomis ve Valencianın PL istatistikleride leş mesela.Gomis 37 yaşında. Az şans vermesi kötü olduğu için olabilir mi?
O adami diagne ile kıyaslamak futbola ihanettir.Insana futbolu zerre bilmediğin mesajıi verirAntonio vasat gibi yav, bir Diagne’den çok mu daha iyi?
GSC sayesinde dışarıya çıkmaya korkuyorum artık herkes beni Kolpa Kemal olarak biliyor Kero admirim sayesinde. Canı sağolsunNedense Kolpa Kemal adinda biri evlendi deyince pek inandirici gelmiyor umarim evlendigin kisiye once kendini iyi tanitmisindir
Allah mutluluk versin.
yani?Diagne bu ligde her sene 20 üstü atiyor
Gitti bayağı da bir dokundu en iyi performanslarından birini vermişti PL'de.Diagne premier ligde topa zor dokunur
abartmayalımDiagne premier ligde topa zor dokunur
Gomis gol atmayı unutmuştu PL'de 2 sene sonra burda kral oldu. Antonio uzun yıllar PL'de geçen sene hariç ligde çift hane altına düşmediuzun süredir. Geçen senede şampiyon oldukları konferans dahil edersen yine çift hanelerde. Bence tam 2.yarı iç saha golcüsü ve bizim ligde böyle fizikli adamlar hep iz bırakıyor bir şekilde. Cornelius kral oldu ertesi sene topa dokunamadı meselailk 11 oynarsa 15 dedim ben
Valencia bu sene kaç gol attı, kaçı penaltıdan?Ben zaten Okakanın kötü olduğunu başta belirttim en kötüsünden örnek vererek yola çıktım. Kötüsü bunu yapıyor daha iyisi neler yapmaz anlamında. Gol vuruşlarından bahsediyorsunuzda Gomis ve Valencianın PL istatistikleride leş mesela.
Ben izlediğim adamı abartmam bu.ligin kalitesini ve geldiği ligin kalitesi ve o adamın kalitesini degerlendirebilecek kapasiten varsa dediğimin abartı olmadığını görürsün.abartmayalım
Kolpa kemal olarak bir marka haline geldinGSC sayesinde dışarıya çıkmaya korkuyorum artık herkes beni Kolpa Kemal olarak biliyor Kero admirim sayesinde. Canı sağolsun
Stil olarak farklıdır muhtemelen ama ne kadar ekstra katkı/skor yapar? Ben tanımıyorum herifi, prime Eto’o muamelesini anlamadım zatenO adami diagne ile kıyaslamak futbola ihanettir.Insana futbolu zerre bilmediğin mesajıi verir
Konferans liginde.gol.krali oldu yanılmıyorsamGomis gol atmayı unutmuştu PL'de 2 sene sonra burda kral oldu. Antonio uzun yıllar PL'de geçen sene hariç ligde çift hane altına düşmediuzun süredir. Geçen senede şampiyon oldukları konferans dahil edersen yine çift hanelerde. Bence tam 2.yarı iç saha golcüsü ve bizim ligde böyle fizikli adamlar hep iz bırakıyor bir şekilde. Cornelius kral oldu ertesi sene topa dokunamadı mesela