Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Banane aga2.8 m euro 1 ay sonra 100 m tl edecek neredeyse kanka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banane aga2.8 m euro 1 ay sonra 100 m tl edecek neredeyse kanka
yok sana afiyet olsunBamya sever misin
Kızartması güzel oluyor çıtır çıtıryok sana afiyet olsun
O degil, Antonio. Bazi yerlerde 85 bin haftalik maasinin üstüne bonus da aliyor yaziyor. DailyMail ve Mirror bonuslarla 100 bin diyor.
@Melikşah AydoğanParedes kap gelsin
6 aya 200 m tl etme ihtimalide var kendimiz yerine birde sürekli kulübün muhasebesini mi tutacağız yav fazla bir şey yapılırsa eleştiririz o kadar.2.8 m euro 1 ay sonra 100 m tl edecek neredeyse kanka
Eleştirmeye bile hakkımız var mı bilmiyorum kombine almayız lig TV izlemeyiz forma almayız genel kurulu üyesi değiliz. Neyini eleştiriyoruz harcamalarin6 aya 200 m tl etme ihtimalide var kendimiz yerine birde sürekli kulübün muhasebesini mi tutacağız yav fazla bir şey yapılırsa eleştiririz o kadar.
Bugün kanna verdiğin parayla araba alsan aeneye 3 tane kaan alırsın6 aya 200 m tl etme ihtimalide var kendimiz yerine birde sürekli kulübün muhasebesini mi tutacağız yav fazla bir şey yapılırsa eleştiririz o kadar.
Her şeyi hesaba katınca İheanachoVereceği katkı düşünülürse sıralamam bu
(Yas-maas-maliyetten bağımsız)
Antonio> İhenacho> weghorst
Senin ben mantigina sokayim afedersin ama.Bugün kanna verdiğin parayla araba alsan aeneye 3 tane kaan alırsın
İstifa da bir hizmettir!!TRANSFER GELMİYOR DİYENLER UTANIR MI BİLMEM
Yatırımcı kafasıSenin ben mantigina sokayim afedersin ama.