Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.8 m euro 1 ay sonra 100 m tl edecek neredeyse kanka
Banane aga
20230701_170910.webp

Anyonyo gelirse yonetim de nefes alir. Rahat rahat pazarlik yaparlar

Cidden erden timura helal olsun paredes angelinho falan derken hiç ismi geçmeyen kaani bitirdi medya şokta

6 aya 200 m tl etme ihtimalide var kendimiz yerine birde sürekli kulübün muhasebesini mi tutacağız yav fazla bir şey yapılırsa eleştiririz o kadar.
Eleştirmeye bile hakkımız var mı bilmiyorum kombine almayız lig TV izlemeyiz forma almayız genel kurulu üyesi değiliz. Neyini eleştiriyoruz harcamalarin

Bizim bekledigimiz güncel kadro kiralık İcardi rashica hemen 1 ay icinde bitirilip kadro derinliği de sağlanıp kalan sürede 2-3 tane üst düzey yıldız transferiydi. Şu ana kadar hiç biri yapılmadı. Sıkıntılı bir durum yavaştan yangın çıkarma vakti. İcardi yi almak bizi Avrupa da güçlü kilmayacak geçen yıla göre. Bizim bekledigimiz kadronun korunup üstüne yıldız transferdi. Unutmayın kötü fener ve bjk yi son haftalara kadar yarışta tutan bir sistem var. Avrupa için kadro hala yetersiz zaten. Transfer dönemi bitince her Galatasaraylı geçen yıla göre daha güçlü takımız demeli bunu dedirtmeli yönetim.

Yeni Kerem denen Emrecan Bulutu tjk almış, oyuncuyu hiç bilmiyorum yorum yapamicam ama hayırsız olsun diyelim kendisi için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt