- 6 Eylül 2014
- 94.435
- 65.163
- 4.608
Yatırımcı kafası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatırımcı kafası
Kimse geleceğine inanmadigi içim ters totem yapıyor rdas yoksa istemediklerinden değilAntonioya burun kıvırıyorlar yarabbim şimdi salacam buraya
Benim istememe değil de yaşından dolayı biraz tereddutum var.1-2 senelik değilde Nellson Boey gibi gelecek vaadeden bir oyuncu olabilir diye düşünüyordum.Eric Botheim felan gibi.Kimse geleceğine inanmadigi içim ters totem yapıyor rdas yoksa istemediklerinden değil
10 dkya ordayım ısmarlayacaksanTepeüstü lider pidede pide keyfi yapıyorum bklerim karnı aç olanı
Arabayla futbolcunun alakası nerede reisBugün kanna verdiğin parayla araba alsan aeneye 3 tane kaan alırsın

Eleştirdiğimizde eleştirilerin geçerliliği nerdeyse hiç yok doğru ama yinede bir şey değişmese dahi karşı olduğumuzu söylemek kendi düşüncemiz açısından iyi bence. İşler değiştiğinde doğruya yol alındığında doğrunun orada duruyor eleştiren kişi en azından.Eleştirmeye bile hakkımız var mı bilmiyorum kombine almayız lig TV izlemeyiz forma almayız genel kurulu üyesi değiliz. Neyini eleştiriyoruz harcamalarin
Kemalimin alalım demesi yeterliHiç izledin mi ha kazma bu herif bilmiyor musun
mavi tık ile ilgili miymiş sorun?Twitter bundan sonra böyle mi olacak mavi tık almak zorunda mıyız?
Öyle deniyor kullanım limiti aşıldı yazıyor, mavi tiksiz limitli olursa dediğin gibi olurmavi tık ile ilgili miymiş sorun?
Eğer onunla ilgiliyse yeni bir mecra kurulur ve insanlar oraya kayar.
10 dkya ordayım ısmarlayacaksan