Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet evde alıyorlar dimiBen fethiyede yasıyorum burda artık ingilizler ev sahıbı oldular ve kısın da kalıyorlar biz azınlıktayız kiracı durumuna düştük ev sahipleri yabancı![]()
evet bizim türkler sırf 3 kuruş fazla fiyata vereceğiz diye evleri sattılar , benim binada 8 daire var , 4 ü geçen yaz satmıştı 2 si de haziranda saattı ingiliz ve ruslara. Benim ev sahibim de ingiliz oldu. Kira sözleşmesi yaparken TL bazında yapmayı kabul etti saolsunevet evde alıyorlar dimi
Yabancılar daha iyi boşver Araplar disindaevet bizim türkler sırf 3 kuruş fazla fiyata vereceğiz diye evleri sattılar , benim binada 8 daire var , 4 ü geçen yaz satmıştı 2 si de haziranda saattı ingiliz ve ruslara. Benim ev sahibim de ingiliz oldu. Kira sözleşmesi yaparken TL bazında yapmayı kabul etti saolsun![]()
Gazete tek gerçektirTwitterdaki haberler yoksa nöbette ne konuşacağız2023 yılında gazete yalanlarını konuşacak değiliz
Fenerde kalabilir yav bilmiyorum kahraman yapma pesindeler bunuya sevilla ,ya da dunku marca haberi dogruysa real madrid alıp valenciaya falan 11 garantisiyle kiralayacak
Fotomaç mı? - Fanatik mi? / Hürriyet mi? - Milliyetmi?Gazete tek gerçektir
Arap olmasın da Slav olsun daha iyi.Konu dışı ama Antalya Bodrum'da Türk kalmamış resmen her yer slav ırk kanıyor![]()
HiçbiriFotomaç mı? - Fanatik mi? / Hürriyet mi? - Milliyetmi?