Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.009
- 16.606
- 2.648
JJ zu Al-Hilal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agzinin tadini biliyormusaramızda domatese bibere zeytinyagı döküp kahvaltı yapan 1 tip var
JJ zu Al-Hilal
Kamada yi bizim ligimizde kimse tutamaz.Avrupa da da fark yaratacak bir oyuncu.İyi takip eden biri olarak söylüyorum Milan tarzı bir takım alır diye düşünüyorum ama olurda biz alırsak Lincoln ve Felipe den sonra göze hoş gelen 10 numara eksiğini kapatır daha disipli bir oyuncudur.bu kamada'yı bir sn bile izlememişimdir. ya da izlediysem de fark etmemişimdir. herkesin bahsettiği gibi o kadar iyi mi yahu? fb'in frankfurt eşleşmesinde var mıydı mesela?
en önemli özelliği nedir? hız mı? dribling mi? bitiricilik mi? pasörlük mü? nedir bu adamın olayı?
@Okan Özkan 'a katılıyorum Japon'dan pek topçu olmaz gibi sanki.
Ligde çok rahat double double yaparKamada yi bizim ligimizde kimse tutamaz.Avrupa da da fark yaratacak bir oyuncu.İyi takip eden biri olarak söylüyorum Milan tarzı bir takım alır diye düşünüyorum ama olurda biz alırsak Lincoln ve Felipe den sonra göze hoş gelen 10 numara eksiğini kapatır daha disipli bir oyuncudur.
t-markt son sezon statsları fena değil gibi yaw, bundesliga'da 32 maç, ort 71 dak. 16 gole etki etmiş (9 gol 7 asist)Tottenhamda ki korelinin her özelliklerinden ortalama üstü özellikleri var.
TAMAMTransfere gerek yok
gomis'i alır muhtemelen zatenjj icardi'ye falan sulanamaz. sulansa da icardi iplemez. jj daha 1 ay önce "maçlar sahada kazanılmıyor" dediğinde icardi röportajda içinden geçmişti.
Bir an önce eskiye dönülmeli.Twitter’ın bu hale gelmesi en çok yönetime yarar önceden hep şikayet ediyorlardı oyuncuya fazla ilgi olunca daha fazla para istiyor diye attık oyuncuyla ilgili 50-100 bin tweet atılmaz.
Bir an önce eskiye dönülmeli.
24 saat önceki halide kabul reis.Twitter aslında en iyi dönemleri Sneijder transfer sürecindeydi 2013 gibi baya iyi ve güzel kullanılıyordu.
Son 5-6 yıldır kalite yerlere düştü paso reklamlardan geçilmiyordu. Keşke ilk zamanlarına dönse inanılmaz kalite vardı.