Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kamada'yı bir sn bile izlememişimdir. ya da izlediysem de fark etmemişimdir. herkesin bahsettiği gibi o kadar iyi mi yahu? fb'in frankfurt eşleşmesinde var mıydı mesela?

en önemli özelliği nedir? hız mı? dribling mi? bitiricilik mi? pasörlük mü? nedir bu adamın olayı?

@Okan Özkan 'a katılıyorum Japon'dan pek topçu olmaz gibi sanki.
Kamada yi bizim ligimizde kimse tutamaz.Avrupa da da fark yaratacak bir oyuncu.İyi takip eden biri olarak söylüyorum Milan tarzı bir takım alır diye düşünüyorum ama olurda biz alırsak Lincoln ve Felipe den sonra göze hoş gelen 10 numara eksiğini kapatır daha disipli bir oyuncudur.

Kamada yi bizim ligimizde kimse tutamaz.Avrupa da da fark yaratacak bir oyuncu.İyi takip eden biri olarak söylüyorum Milan tarzı bir takım alır diye düşünüyorum ama olurda biz alırsak Lincoln ve Felipe den sonra göze hoş gelen 10 numara eksiğini kapatır daha disipli bir oyuncudur.
Ligde çok rahat double double yapar

N’dombele’yi almaya kalksan 10-15 arası verirler zaten. 5 kira külliyen sallama

Jesus Al-Hilal t.direktörü olmuş. İcardi transferi için asıl tehlike şimdi başlıyor. Şimdiye kadar İcardi için Arabistan’dan teklif geliyor muhabbetleri kolpa kokuyordu, Wanda da bunları kullanarak fiyat yükseltiyordu.

Ancak Jesus’un İcardi’ye sulanacağını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok.

Tottenhamda ki korelinin her özelliklerinden ortalama üstü özellikleri var.
t-markt son sezon statsları fena değil gibi yaw, bundesliga'da 32 maç, ort 71 dak. 16 gole etki etmiş (9 gol 7 asist)

tüm kulvarlarda (cl dahil) toplamda 47 maç, 74 dak. ortalama, 23 gole etki etmiş (16 gol 7 asist)

üst düzey seviyelerde bayağı iyi statsleri var. kendi alametifarikası mı yoksa oynadığı takımın oyun gücü ile alakalı olabilir mi acaba?

twitter olmayınca instaya dalayım dedim

ulan ne hayatlar var beeee

herkes lüx içinde yaşıyor

bir biz fakirmişiz

bdnde diyorum benim hatun niye hep çemkiriyor

Mertens ve Oliviera lig sürecinde düştüler, CL elemeleri ve Avrupa serüvenimiz düşünülünce, alıcısı varsa bence gönderilmeli maaşları ortada özellikle Mertens'in.

Twitter’ın bu hale gelmesi en çok yönetime yarar önceden hep şikayet ediyorlardı oyuncuya fazla ilgi olunca daha fazla para istiyor diye attık oyuncuyla ilgili 50-100 bin tweet atılmaz.

jj icardi'ye falan sulanamaz. sulansa da icardi iplemez. jj daha 1 ay önce "maçlar sahada kazanılmıyor" dediğinde icardi röportajda içinden geçmişti.

Bir an önce eskiye dönülmeli.

Twitter aslında en iyi dönemleri Sneijder transfer sürecindeydi 2013 gibi baya iyi ve güzel kullanılıyordu.

Son 5-6 yıldır kalite yerlere düştü paso reklamlardan geçilmiyordu. Keşke ilk zamanlarına dönse inanılmaz kalite vardı.

Elon Musk tweet okumaya limit getireceğine bot hesapların tweet atmasını engellese doğrusu olurdu.

Ndombele izlediğim Napoli maçlarında çok kötüydü. Zaten rotasyon oyuncusundan öteye de geçemedi pek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt