Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Twitter’da benim limitler güncellenmemiş kime başvuruyoruz :)

samiyenhaber twitter da bi şey yazmış mı? Yaay da sözde onun ismiyle olan bir hesap ''Parades, pazartesi geliyor'' demiş

zaniolo bize çok lüks değil mi ya
memur bir ailenin ferrari binmesi gibi bir şey
o ferrari'ye taş değse, o aile 1 yıllık maaşı ile yaptıramaz :/

bizim max'ımız raşitsa falan olmalı
bu çocuğa 30-35 falan veriyorlarsa direkt satalım yahu :/

Erden başkan büyük kumar oynadı açıkcası şu ana kadar oyuncu karakter olarak da,yetenek olarak da,fizik olarak da verilen paranın daha fazlasını edeceğini gösterdi üstüne milli takıma da seçildi haliyle kazanıyoruz gibi duruyor ama bi sakatlıkta vs taklaya geliriz.30a falan okutup yolumuza bakmamız lazım Zaniololalar falan fazla bize henüz.İnsallah bu tip transferleri normal karşılayacağımız bir ekonomik seviyeye geliriz ama şu an o seviyede değiliz.

icardi ve raşitsa'nın kiralık sözleşmeleri bitince tmarkt koşa koşa fb'sini gs'den daha değerli yapmış hemen :d

ama fb'in kadroda hala enner valencia duruyor zuhaha :dddd

inanılmaz bir site yaa :dd
Size dedim. Fenerli yöneticinin biri inanılmaz fonluyormuş bu rakamları sürekli yüksek göstersinler diye. Ayrıca bir tane yöneticisi de Türkiye'de bile değil Londra'da yaşıyormuş.

geçen sezon galibiyet rekoru kıran ve içeride-dışarıda fb'ye 3+3 atıp 0 gol yiyen takımdan şu anlık sadece 2 oyuncumuz (raşitsa-icardi) yok. raşitsa'nın yerine geçen sene az süre bulan zaniolo'nun monte edildiğini düşünürsek, bir tek icardi eksik kaldı aslında.

fb'ye bakıyorum, geçen sene öyle ya da böyle 30 küsur gol atmış adamı bedelsiz gönderip, yerine 4 yaş büyüğünü, oyun tipi olarak da alakasız statik bir adamı sırf ismi var diye 37 yaşında feci bir bütçe ayırarak aldılar. bir de ryan kent'i aldılar sol kanata. kent gerçekten iyi transfer onlar adına ama totalde bence geri gittiler.

bizde boey-nelsson, onlarda da arda-ferdi gidici deniyor.

fb'in kalite olarak bizim üzerimize çıkabilmesi için bayağı bir para harcaması gerekecek, ellerinde çok boş topçu var. tr-sezonu sonunda nasıl kadrolar oluşacak göreceğiz.
+ çoğu mevcut oyuncuları jesus transferi oldu. ismail ile ne kadar uyum sağlayacaklar merakla bekliyorum.

Yani oyle bakiyorsak, bence Baris ile de muhtemel rakiplere karsi ilk tur icin idare ederiz diye dusunuyorum. Ama fenev maci var, ona kadar Icardi vs cozulmesi gerekiyor. Digerleri bekleyebilir elbette ama kimse gitmezse.

Fb maçı Ağustos'ta oynanamayacak büyük ihtimal. Fikstürü dolu 2 takımın da Avrupa elemeleri nedeniyle. Sezon ortası oynanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt