Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0FA53908-4627-4B22-AA03-CEEE379AC4A8.webp

kendim denemedim de yazanlar hep oyle diyor , o yuzden indirmiyecegim.
insallah Elon amcam pisman olurda kaldirir su limit isini , tam transfer donemi yapilacak is mi bu.

Elon düzeltir diye beklerken tweet başı para bile istemeye başlayabilir bu adamda utanma da yok. Geçen hafta sorsalar 100 kişiden 90’nının memnunum diyeceği ortamda 100 kişinin 100’ü de şu an memnun değildir yaptığı büyük rezalet.

Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın
Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın
Haberin var mıydı benden beni bana dolamışsın
Haberin var mıydı benden beni bana dolamışsın
Keşke seni görmeseydim, gönül verip sevmeseydim
Keşke seni görmeseydim, gönül verip sevmeseydim
Lal olsaydı ağzım dilim, keşke seni demeseydim
Lal olsaydı ağzım dilim, keşke çirkin demeseydim

kulüp, transfer politikası ve basın yönlendirmede şuana kadar fena gitmiyor , ederinin altında oyuncu tabiki satılmamalı ama tüm kadroyu korumak ve üzerine para harcamak şu kurda anormal büyük risk.

kimlerin satılacağı-satılması gerektiği sohbete açık ama en az 60 milyon € satış geliri gelmek zorunda.
Nelson boey zanyolo gitti. Defansin yarisini gönderip, o kimyayi nasil yakalamayi dusunuyorsun rts?

Rashiscayla 5 6 vermek saçmalık geliyor. Sen paradesi alacaksın zaten. Rashiscanin hucumundan çok defansa katkısı övüldü verim verdi mi verdi ama bu paraları daha akillica vermek lazım. Sonra paramız yok diyoruz. Baris rashiscanin yaptığı verimi verir zaten ki Rashisca as oyuncu bile olmayacak zaten. Rotasyonda oynayacak. Zaniolo öncelik olacak.

Bizim en büyük sorunumuz defans arkasına sarkan oyuncumuz yok. Bunu sadece barış yapiyor. Bunu daha fazla yapacak oyunu kopartacak kanat lazım bize. Valencia sırf defans arkasına kosusuyla is yaptı bu ligde.

Erden Timur geçen sene atletizm yok diyordu. Bunları duşunuyordur

Rashiscayla 5 6 vermek saçmalık geliyor. Sen paradesi alacaksın zaten. Rashiscanin hucumundan çok defansa katkısı övüldü verim verdi mi verdi ama bu paraları daha akillica vermek lazım. Sonra paramız yok diyoruz. Baris rashiscanin yaptığı verimi verir zaten ki Rashisca as oyuncu bile olmayacak zaten. Rotasyonda oynayacak. Zaniolo öncelik olacak.

Bizim en büyük sorunumuz defans arkasına sarkan oyuncumuz yok. Bunu sadece barış yapiyor. Bunu daha fazla yapacak oyunu kopartacak kanat lazım bize. Valencia sırf defans arkasına kosusuyla is yaptı bu ligde.

Erden Timur geçen sene atletizm yok diyordu. Bunları duşunuyordur

Rashica tarzı oyuncu lazım bence. Sadece sağ olmasa forvet arkası ve sol kanata oynayabiliyor. Bir şekilde kendine yer bulur bazı taktiksel durumlarda elini rahatlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt