Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0B5C972D-736D-4EAF-BB87-DD4599CEB481.webp

Rashica tarzı oyuncu lazım bence. Sadece sağ olmasa forvet arkası ve sol kanata oynayabiliyor. Bir şekilde kendine yer bulur bazı taktiksel durumlarda elini rahatlatıyor
katilmiyorum 5 6 milyon Euro verip asla almam. Biz geçen sene skoru arttiramadik. Defans arkasına sarkan oyuncu yok takımda. Barış yaptı biraz bunu. Rashisca önünde Zaniolo oynayacak genelde. Barışta sağ tarafta gayet oynar orda daha etkili.

Yinede saygılıyım. Free oyuncular var onlara yonelmek lazım. O paraları 10 noya forvete veya sol beke kullansınlar.

katilmiyorum 5 6 milyon Euro verip asla almam. Biz geçen sene skoru arttiramadik. Defans arkasına sarkan oyuncu yok takımda. Barış yaptı biraz bunu. Rashisca önünde Zaniolo oynayacak genelde. Barışta sağ tarafta gayet oynar orda daha etkili.

Yinede saygılıyım. Free oyuncular var onlara yonelmek lazım. O paraları 10 noya forvete veya sol beke kullansınlar.

Yok ekleme yapılmalı dediğin gibi kanat arkasına sarkacak Onyekuru tarzı adamda lazım ama Rashicada elde bulunsun diyorum

Rashiscayla 5 6 vermek saçmalık geliyor. Sen paradesi alacaksın zaten. Rashiscanin hucumundan çok defansa katkısı övüldü verim verdi mi verdi ama bu paraları daha akillica vermek lazım. Sonra paramız yok diyoruz. Baris rashiscanin yaptığı verimi verir zaten ki Rashisca as oyuncu bile olmayacak zaten. Rotasyonda oynayacak. Zaniolo öncelik olacak.

Bizim en büyük sorunumuz defans arkasına sarkan oyuncumuz yok. Bunu sadece barış yapiyor. Bunu daha fazla yapacak oyunu kopartacak kanat lazım bize. Valencia sırf defans arkasına kosusuyla is yaptı bu ligde.

Erden Timur geçen sene atletizm yok diyordu. Bunları duşunuyordur
Bunu söylüyorum bende ama illede rashica kafası var

Zaten Avrupa'da oynayacagiz saga pas sola pasla ugrasamayiz ligde 3 topta defans arkasına sarkip golü atacak adamlara ihtiyaç var. Yoksa bu senede eziyet çekeriz biz ki bu sene fazla kulvarda oynamadik

Milot Rashica, Norwich'e döneceğini doğruladı. (Besim Dina - Oxygen Show)

"Galatasaray ile anlaştım, gittim, çok mutlu oldum, üzerime düşeni yaptım. Şimdi her şey yolunda"

Fb lemar demiral de gea ile görüşmek istiyormuş

Jk umtiti sabitzer

Biz kimse yok

3lü arasından en olası transfer umtiti jk olur

Rashica ortalama bir oyuncu. Skor anlaminda katkısı az kaldı. Defansif anlamda iyi ama kulübü muhtemelen iyi bonservis istiyor. Ben çıkılması taraftarı değilim. Zaniolo kalacaksa 11 zaniolo olacak şekilde yedeğe biri alinmali. Yedek için de yüksek bonservisi gerek yok. 4-5 civarında bitiyorsa biter yoksa çok çıkmamak lazim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt