- 1 Ağustos 2009
- 47.144
- 49.478
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashisca'yi beğenmemek, istememek taraftar şımarıklığıdır.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah insanları senin nefretinden korusun.Herkes son maçlarda oliviera mertense salladı ama en kotulerden biride bu rashiscaydi bir sürü top kayiplari yapıyordu.defansa çok katkı yaptigi için beğenildi eyvallah. Barışı oynatsan o da gelip defansa çok yardımı oldu. O paralar rashiscayla verilmez diyorum. Hicbirsey yapmadi demedim ki.
Sen Avrupa'dan dönünce ligde 3 topta filan gol atman lazım rakip defansı arkaya kosuslarda dağıtacak kanat lazım
Saga pas sola pasla burda herkes bir eziyet ceker yine. Hele parades gelirse o topları atacak adam bu profile
bana niye etiketlemiyon
Sana banlamadık mı Hakfieldbana niye etiketlemiyon
Tamam pesettim twitterde kisitlandi. Nevrim döndü nefret etmiyorum yav valla. O paraların verilip diğer bölgelere verilmeyeceği için tedirgin oldum. Reis ben biraz buralarda olmayacağım burası sana emanet. Yola cikiyorum. İstanbul'a geliyorum saygılar sevgilerAllah insanları senin nefretinden korusun.
Rashica o yapıda denge oyuncusu oldu bunu anlamamakta bu kadar ısrar etmek tam komedi. Gol mü istiyorsun koy sola onu da atar.
Ne nefretmiş be kardeşim ya. Ucuza olursa olur, olmazsa da alınmaz. Okan Hoca istiyorsa da sana, bana ya da bir başlasına bok yemek düşer.
O ne demek teakan yavbana niye etiketlemiyon
O ne demek teakan yav
Twitere bakamiyoruz Elon pezosu elimden oyuncağımı aldı. Neyse ben yola cikiyorum
Emin için para biriktiriyorlarPara harcamamislar 3 senedir
10 Milyon falan kazandıkları yok.kodumun kuşları bruma ve berishadan 10 kağıt kazanmış
biz ise elimizdeki iyi oyuncuları makul fiyata bile satamıyoruz
@Barış Savaş aldın mı cevabını ahahahahaAllah insanları senin nefretinden korusun.
Rashica o yapıda denge oyuncusu oldu bunu anlamamakta bu kadar ısrar etmek tam komedi. Gol mü istiyorsun koy sola onu da atar.
Ne nefretmiş be kardeşim ya. Ucuza olursa olur, olmazsa da alınmaz. Okan Hoca istiyorsa da sana, bana ya da bir başlasına bok yemek düşer.
Türkçem bozuldu bu nasıl Türkçe. Öğretmenin görse kulaklarından tavana asardi seni.Sana banlamadık mı Hakfield
linktwitch yayın açtım gelin
siyaset, futbol, galatasaray, fenerbahçe, türk hava yolları polisliği, sabetayizm gibi konular hakkında sohbet edeceğiz